Frumusetea se dezvolta odata cu increderea in ceea ce are de oferit viata

Uneori putem face lucrurile pe care ni le dorim sa se intample; alteori oferim vietii spatiul de care are nevoie ca sa ne implineasca viziunile. Pe fond, trebuie sa avem intotdeauna increderea ca toate experientele sunt pentru dezvoltarea noastra.

Atitudinea deschisa si relaxata este mediul ideal in care poti creste frumos.

Hotareste ce vrei in viata, hraneste-te cu ganduri si emotii pozitive, fii fericit si actioneaza cand oportunitatile se tes. In acelasi timp, ai incredere ca daca ceva anume este sa fie pentru tine, se intampla. Prin tine si pentru tine. Si daca nu se intampla, lasa-l sa se dizolve. Exista ceva mai potrivit si mai bun.

Viziunea clara a ceea ce vrei sa traiesti, rabdarea, increderea si atitudinea mentala deschisa sunt importante ca sa-ti construiesti viata asa cum iti doresti. Insa exista si experiente imprevizibile. Acele “intamplari” neimaginate care iti schimba viata in nenumarate feluri. Cred ca toate sunt pentru evolutia noastra, insa trebuie mai intai sa credem in binele lor. Astfel, ne putem mobiliza sa extragem tot ce este mai pozitiv si mai folositor din ele.

Este vorba despre un fel de a fi si de a gandi. Despre alegeri. Putem intotdeauna sa alegem intre nenumarate ganduri, sentimente, posibilitati si moduri de a actiona. Mai intai, ne asumam responsabilitatea propriei deveniri, apoi constientizam ca exista optiuni si libertatea de a gandi ceea ce vrem. Si facem alegeri. Fiecare pentru ce doreste sa construiasca. Ceea ce sta insa la baza unei dezvoltari bogate si armonioase este intotdeauna deschiderea in fata vietii. Increderea in ceea ce are de oferit.

 

Creative Commons License
Frumusetea se dezvolta odata cu increderea in ceea ce are de oferit viata by Atractia Succesului is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.

Lasă un comentariu