Permite și simți

Dacă ți-e teamă că vei fi altfel decât ceilalți, gândește-te că asta este singura ta șansă să faci ce simți, să te bucuri de plăcerile vieții, să-ți umpli sufletul cu frumusețe, să alegi, să înveți, să experimentezi ce te inspiră, să iubești, să pierzi, să ai, să riști, să crești, să te îndrăgostești chiar și la 70 de ani, să râzi cu lacrimi, să iubești, să te dăruiești, să ai răbdare, să fii flexibil, să-ți asumi responsabilitatea, să taci, să FII. Așa cum simți.

Nu ceea ce cred alții despre viața ta contează, ci pentru ce crezi tu că a meritat să-ți trăiești viața.

Permite-ți să greșești, să ai emoții, să fii nesigur, să fii refuzat, să râzi de prostiile pe care le faci sau le spui, să te gândești la fericirea ta, să sacrifici uneori confortul altcuiva dacă binele lui înseamnă sufocarea ta, să nu ți se dea dreptate, să nu fii întotdeauna la înălțimea așteptărilor tale. Permite-ți să-ți SIMȚI corpul, dorințele, nevoile. Doar așa poți fi cu adevărat conectat cu o altă persoană.

Trăirile autentice nu se demodează, de aceea ne putem hrăni cu ele mereu, indiferent de vârstă.

Un om care te inspiră să trăiești frumos este un om care rămâne și lângă care vrei să rămâi. Ceilalți vin și pleacă. Cei care ne spun că viața este o serie de compromisuri, o luptă sau un soi de competiție sunt obosiți de propriile alegeri pe care se conving zi de zi că trebuie să le facă.

Dacă nu ești împăcat cu sufletul tău, caută o cale să te reconectezi cu el. Nu contează că ai 20, 40 sau 80 de ani. Nu trăim nelimitat și nu ne anunță nimeni când se rupe firul. Împacă-te cu alegerile tale, fă altele noi dacă simți nevoia, ia-o de la capăt, asumă-ți responsabilitatea pentru schimbările care apar când alegi altceva, ai încredere că nimic din ceea ce urmează nu este peste puterile tale și SIMTE VIAȚA.

Fii deschis, folosește-te de informații. Cântărește-le și vezi cu care dintre ele rezonezi. Învață de la alții ceea ce crezi tu că-ți priește, dar încăpățânează-te să-ți traiești PROPRIILE EXPERIENȚE, propriile VISURI.

Licenţa Creative Commons
Permite și simți de Atractia Succesului este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 4.0 Internațional .

2 Comments

  • Elena B.

    July 21, 07 2016 05:25:33

    Reblogged this on Maths and other stuff.

  • Raul

    June 25, 06 2014 09:18:57

    “Trairile autentice nu se demodeaza, de aceea nu ne plictisim niciodata de ele!” Exact esenta… Nimic mai mult de zis!

Leave a Reply