0 Liked

Cu cât ești mai autentic, cu atât mai puternic strălucești

Pe măsură ce înaintezi în călătoria ta de maturizare și te observi tot mai sincer, înțelegi că cea mai sănătoasă alegere pe care o poți face este să rămâi autentic. Așa cum simți și îți dorești să fii în fiecare etapă de viață, folosindu-ți mintea spre concretizarea celor mai profunde valori personale.

Încercând să-ți modelezi personalitatea conform dorințelor celor din jur, nu faci decât să devii confuz cu privire la cine ești cu adevărat și după ce tânjește sufletul tău.

Oamenii din viața ta vin să te oglindească în diferite momente ale evoluției tale.

Când uiți acest lucru și începi să te schimbi ca să creezi armonie cu fiecare dintre ei, pierzi contactul cu ceea ce te poate face să strălucești: tu însuți. Ești o combinație complexă și unică de energii, calități, resurse, temeri, moduri de a greși, moduri de exprimare, înțelegeri, dorințe, spontaneitate, rațiune și orice altceva care te definește pe tine. Doar pe tine.

Înțelegerea și asumarea libertății de a fi autentic sunt esența puterii personale.

A energiei irezistibile pe care o emani. A luminii și frumuseții tale. A intensității și profunzimii amprentei tale energetice. Este valabil atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

În aceeași măsură, cel mai frumos și benefic dar pe care îl poți face celor din jurul tău este să rămâi conectat cu ceea ce simți. În felul ăsta, fiecare dintre oamenii importanți din viața ta știu în ce mod se pot raporta la tine. Știu ce fel de relație pot stabili cu tine. Iar tu știi cu cine rezonezi, pe ce nivel și în ce fel.

Cu cât ești mai loial propriilor trăiri și drumuri pe care simți să le urmezi, cu atât mai ușor atragi oamenii potriviți.

Este valabil în orice domeniu de viață. Fie că este vorba despre prieteni, parteneri de afaceri sau despre partenerul de viață. Lucrează cu tine însuți să devii ceea ce îți dorești tu să fii, onorează-ți chemările, îndrăgostește-te de propria esență și celebrează energia pe care o emani.

Este cel mai frumos și puternic mod în care poți fii prezent în viața unui om important pentru tine. Fiindu-ți loial ție, îi ești loial lui. Indiferent pe ce nivel și sub ce formă. Amprenta ta energetică atrage, inspiră, îndrăgostește și hrănește acea persoană care la rândul ei este autentică și conectată cu propria esență.

 

*De curând am publicat cartea Atracția Succesului. S-a epuizat deja jumătate din primul tiraj și a intrat pe primul loc în topul celor mai bine cotate cărți de pe site-ul editurii Vidia. Dacă vrei să îți comanzi un exemplar o poți face online AICI sau la numărul de telefon 031 425 44 64

 

Licenţa Creative Commons
Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial-Distribuire în Condiţii Identice 4.0 Internațional .

Lasă un comentariu