Charismatic Mind

Charismatic Mind este un proiect nou prin care îmi propun să dezvolt posibilitățile de conectare la informații și strategii pentru training mental, reprogramarea tiparelor de gândire, evoluție spirituală, atingerea obiectivelor, dezvoltarea abilităților de comunicare, crearea unor relații semnificative profunde și creșterea calității vieții.

Categoriile de articole sunt în extindere, acoperind în prezent nevoi și probleme specifice precum:

Audio Meditation Programs (aici găsești informații și recomandări pentru cele mai performante programe de meditație audio combinate cu sugestii pozive pentru reprogramarea subconștientului), Communication Skills, Goals and Motivation, Love and Relationships, Manifesting Process (totul despre legile procesului de materializarea a energiei gândurilor și crearea conștientă a propriei vieți) și Life Coaching.

Acest proiect vine în completarea tuturor informațiilor și instrumentelor de transformare personală oferite pe Atracția Succesului.

Dacă ești pasionat 1000% de maximizarea propriului potențial și de explorarea unor perspective noi în procesul de transformare personală, te invit pe charismaticmind.com. De asemenea, pentru urmărirea articolelor noi te poți conecta și la pagina de facebook Charismatic Mind.

Comanda noua mea carte MEDITATIA CIRESULUI INFLORIT
CUMPARA AICI