Despre

Pe măsură ce înaintezi în călătoria ta de maturizare, înțelegi că cea mai sănătoasă alegere pe care o poți face este să rămâi autentic. Așa cum simți și îți dorești să fii în fiecare etapă de viață, folosindu-ți mintea spre concretizarea celor mai profunde valori personale. Înțelegerea și asumarea libertății de a fi autentic sunt esența puterii personale. A energiei unice pe care o emani. A luminii și frumuseții tale. A intensității și profunzimii amprentei tale energetice. 

Pasiunea pentru explorarea propriilor stări de conștiință, curiozitatea, perseverența și un mod independent de a gândi marcat de emoții intense m-au ghidat către experiențe personale profunde. Investesc cu tenacitate energie în relațiile de lungă durată cu oamenii cu care mă conectez pe nivel mental și emoțional. Pe plan personal și profesional, spiritul de observare și autoobservare, cât și intuiția sunt resurse pe care le folosesc în orice proiect pe care aleg să-l dezvolt.

De-a lungul anilor, am urmat numeroase programe și cursuri de pregătire în domeniile care mă pasionează: explorarea potențialului mental, criya yoga, stimulare cerebrală, meditații audio, programare neurolingvistică, dans, desen, copywriting și content marketing (ContentMarketingWorld, Cleveland, USA). 

Sunt Life Coach certificat sub egida IAHT (International Association of Holistic Therapist) și CMA (The Complementary Medical Association).  De asemenea, am urmat trainingul de Terapie Cognitiv Comportamentală, certificat de către IAHT. 

Am absolvit Formarea NLP Master Internațional (sub egida IANLP: International Association for Neuro-Linquistic Programming) și programele Hemi-Sync ale Institutului Robert Monroededicate atat explorării și expansiunii conștiinței, cât și optimizării gândirii.

Toate aceste experiențe și pregătiri au contribuit la dezvoltarea website-ului și cărții Atracția Succesului (disponibilă la editura Vidia), tradusă și în limba engleză, (disponibilă pe Amazon), precum și la diferite alte proiecte corelate pe care le dezvolt în prezent. De asemenea, pentru cei interesați și pasionați de actualizarea potențialului pesonal și creștere spirituală, ofer sesiuni one-to-one de coaching transformațional. Mai multe detalii sunt disponibile aici.

Te invit să parcurgem împreună această călătorie de creștere spirituală, descoperire personală și împlinire a propriului potențial la cel mai înalt nivel!

Mă poți contacta pe adresa de email contact@atractiasuccesului.ro sau pe paginile de facebook ale site-urile mele:

facebook.com/atractia.succesului 

facebook.com/CharismaticMind

Anca Ciobotaru

Comanda noua mea carte MEDITATIA CIRESULUI INFLORIT
CUMPARA AICI