Despre

Anca Ciobotaru

Anca Ciobotaru

Pe măsură ce înaintezi în călătoria ta de maturizare, înțelegi că cea mai sănătoasă alegere pe care o poți face este să rămâi autentic. Așa cum simți și îți dorești să fii în fiecare etapă de viață, folosindu-ți mintea spre concretizarea celor mai profunde valori personale. Înțelegerea și asumarea libertății de a fi autentic sunt esența puterii personale. A energiei unice pe care o emani. A luminii și frumuseții tale. A intensității și profunzimii amprentei tale energetice. 

Pasiunea pentru explorarea propriilor stări de conștiință, curiozitatea, perseverența și un mod independent de a gândi marcat de emoții intense m-au ghidat către experiențe personale profunde. Investesc cu tenacitate energie în relațiile de lungă durată cu oamenii cu care mă conectez pe nivel mental și emoțional. Pe plan personal și profesional, spiritul de observare și autoobservare, cât și intuiția sunt resurse pe care le folosesc în orice proiect pe care aleg să-l dezvolt.

De-a lungul anilor, am urmat numeroase programe și cursuri de pregătire în domeniile care mă pasionează: explorarea potențialului mental, criya yoga, programare neurolingvistică, dans, desen, copywriting și content marketing (ContentMarketingWorld, Cleveland, USA). 

Sunt Life Coach certificat sub egida IAHT (International Association of Holistic Therapist) și CMA (The Complementary Medical Association).  De asemenea, am urmat trainingul de Terapie Cognitiv Comportamentală, certificat de către IAHT. 

Am absolvit Formarea NLP Master Internațional (sub egida IANLP: International Association for Neuro-Linquistic Programming) și programele Hemi-Sync ale Institutului Robert Monroededicate atat explorării și expansiunii conștiinței, cât și optimizării gândirii.

Toate aceste experiențe și pregătiri au contribuit la publicarea cărților: Atracția Succesului în 2016 (disponibilă la editura Vidia), tradusă și în Limba Engleză în 2017 – Charismatic Mind (disponibilă pe Amazon), și Meditația Cireșului Înflorit în 2020 (disponibilă pe Smart Publishing), precum și la diferite alte proiecte corelate pe care le dezvolt în prezent. 

Pagini de facebook:

facebook.com/atractia.succesului 

facebook.com/MeditatiaCiresuluiInflorit

facebook.com/CharismaticMind

Comanda noua mea carte MEDITATIA CIRESULUI INFLORIT
CUMPARA AICI