3 lucruri care te eliberează de blocaje în procesul de împlinire al unei dorințe

Cel mai probabil, în 99,9% dintre situațiile din viața noastră, noi înșine suntem cei care blocăm procesul împlinirii dorințelor și proiectelor pe care le avem. Cum? Alimentând gânduri și emoții care nu corespund idealurilor noastre.

Regula de aur în realizarea oricărui vis este aceasta: trebuie ca tu însuți să fii ceea ce îți dorești, adică să vibrezi cu întreaga ființă pe frecvența realității pe care vrei să o experimentezi. De exemplu, nu îți poți construi o viață prosperă atât timp cât continui să gândești și să acționezi sărac, pentru că modul în care te simți este mai puternic decât ceea ce vrei să se manifeste în viața ta.

Deși îți poți percepe visul ca fiind greu sau imposibil de realizat, dificultatea stă de fapt în procesul de transformare interioară. Mai exact, îți trebuie răbdare și perseverență ca să îți schimbi imaginea ta despre tine însuți în raport cu visul pe care îl ai.

Îți vorbesc în continuare despre 3 atitudini care te pot elibera de blocaje și de gânduri toxice, astfel încât tu să-ți ușurezi procesul de aliniere la ceea ce îți dorești să experimentezi:

 

1.Conectează-te cu toate dorințele și nevoile tale

Recunoașterea și aprecierea tuturor dorințelor sunt esențiale pentru identificarea adevăratelor nevoi și aspirații. Dacă rămâi în legătură cu tot ceea ce simți să ai, să fii sau să faci te vei putea elibera de conflict și tensiune interioară. Să-ți respecți toate dorințele nu înseamnă să acționezi asupra fiecăreia dintre ele, ci să le accepți ca fiind parte din tine. Ele provin din mintea, sufletul, inima și corpul tău, iar uneori se contrazic reciproc. Recunoașterea și conectarea cu ele te ajută să le identifici pe cele adevărate. Cum? O dorință autentică și benefică este în armonie cu toate nivelurile ființei tale.

 

2.Recunoaște-ți explicațiile raționale

Adesea, atunci când ne dorim să realizăm ceva dificil, avem tendința de a găsi explicații raționale pentru care nu este posibil sau nu merită să pornim la drum. Această atitudine ne poate împiedica să ne simțim adevăratele nevoi și aspirații. La fel, găsim explicații raționale atunci când trebuie să continuăm ceva pe care nu ni-l mai dorim sau cu care nu mai rezonăm.

Când ținem pe loc o situație care nu ne mai reprezintă, blocăm transformarea și evoluția noastră atât pe plan interior, cât și exterior. Este nevoie de curaj, maturitate și încredere să ne recunoaștem eforturile de raționalizare a unor aspecte esențiale pentru fericirea noastră.

 

3.Transformă îndoiala în nesiguranță

Atunci când te îndoiești că visul tău poate deveni realitate, amintește-ți că nu există nicio certitudine cum că dorința ta nu s-ar putea împlini. Astfel, te deschizi unui vast tărâm al posibilităților și transformi îndoiala în ceva productiv. Faptul că nu mai ești sigur de nimic, te pune automat în ipostaza de a rămâne deschis tuturor posibilităților.

Acum, din acest loc nou, ești pregătit și liber să explorezi drumul spre împlinirea visului tău. Indiferent care este el.

 

 

Licenţa Creative Commons
3 atitudini care te eliberează de blocaje în procesul de împlinire a unei dorințe de Atractia Succesului este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-Distribuire în Condiţii Identice 4.0 Internațional .

2 Comments

  • ion popescu

    April 01, 04 2017 09:11:25

    bun

Leave a Reply