3 pași către fericire

Obișnuiesc să spun în articolele mele că nu atât circumstanțele exterioare ne influențează la nivel profund, cât ceea ce gândim despre ele. Tot ce se petrece în interiorul nostru are un impact mai rapid, mai puternic și mai durabil decât majoritatea problemelor care vin și pleacă.

În timp ce puterea de control asupra a ce se întâmplă în afara noastră este limitată, putem alege pe ce anume ne focalizăm atenția (citește mai mult aici), ce gânduri întreținem și cum ne gestionăm emoțiile.

O dificultate pe care o întâlnesc des în procesul de transformare personală al multor persoane este dezechilibrul energetic care se produce între ceea ce este și ceea ce se dorește. Un decalaj care, neînțeles și negestionat în mod ecologic, provoacă stări de nemulțumire și neîmplinire.

Când începi să vibrezi mental și emoțional cu o lume nouă, cu o viziune mai înaltă și mai bogată, este esențial să rămâi conectat cât poți de mult cu ceea ce ești, faci și ai în prezent.

Cheia materializării tututor dorințelor este să te afli acum pe frecvența stării de bine și a fericirii (citește mai mult aici).

În acest sens, practică în mod constant următorii 3 pași:

1. Clarifică-ți la cel mai profund nivel valorile și nevoile tale autentice

Ai grijă ca în procesul tău de evoluție să îți alegi destinații care te reprezintă cu adevărat. Chiar dacă optezi să te lași inspirat și motivat de alți oameni sau alte stiluri de viață, asigură-te că rezonezi din plin cu ele. Că îți servesc. Rămâi loial naturii tale și fă pași în direcția visurilor care corespund celor mai vibrante nevoi și aspirații lăuntrice.

2. Celebrează fiecare realizare și împlinire personală

Starea de fericire nu este un maraton și nici o destinație spre care să te grăbești fără să privești în stângă și-n dreapta. Fără să admiri peisajul și să te bucuri de frumusețea călătoriei. Focalizarea rigidă pe obiective și investirea atenției exclusiv în atingerea lor te fac să treci cu vederea orice realizare de care ai parte pe drum.

Celebrează fiecare reușită, fiecare pas înainte, indiferent de impactul pe care îl are în viața ta. Tot ce faci este important și te îmbogățește, contribuind la materializarea celei mai înalte versiuni ale tale.

3. Folosește trecutul ca reper pentru modul și ritmul în care ai evoluat

Focalizarea excesivă pe un anumit moment din viitor înseamnă să uiți cât de mult și de frumos ai crescut în ultimii ani. Când îți faci timp constant să-ți amintești reușitele din trecut, te conectezi cu una dintre cele mai intense energii din Univers: RECUNOȘTINȚA.

Este esențial să reactivezi constant starea de bucurie pe care ți-au adus-o reușitele de până acum. În practica ta zilnică de meditație, petrece câteva minute reconectându-te cu momente fericite din trecut în care te-ai simțit victorios și împlinit. Acest obicei te ajută din plin să te reîncarci cu energie pozitivă, încredere și motivație.

Lumea cu care vibrezi pe aceeași frecvență există și este în curs de materializare (citește mai mult aici). Tot ce trebuie să faci tu este să îți continui procesul de creștere, cultivând obiceiuri constructive și rămând conectat cu starea de fericire din interiorul tău.

Licenţa Creative Commons
Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăDerivate 4.0 Internațional .

Leave a Comment