Alege sa crezi in tine. Restul vine de la sine

Cand iti doresti ceva si te simti prea mic pentru ca visul tau sa devina realitate, aminteste-ti ca exista persoane care au realizat deja acel lucru. Iar acesti oameni nu sunt altfel, ci pur si simplu au ales sa aiba incredere in ei, indiferent ce se intampla in viata lor.

Este o chestiune de alegere. Si cand vei lua cu adevarat decizia de a crede in tine, vei sti. Vei da drumul la ceea ce stiai inainte si te vei deschide catre noi posibilitati. Vei intelege ca frica face mult zgomot pentru nimic. Vei afla ca oamenii isi creeaza realitatea prin ceea ce cred cu tarie in sufletul lor. Si prin viziunea pe care o mentin asupra vietii.

Daca vrei ceva si simti ca este benefic pentru mintea, trupul si sufletul tau, fa-o. Cultiva permanent o atitudine mentala pozitiva si, in timp ce lucrezi la visul tau, fa cat mai mult din ceea ce-ti place.

Daca simti ca ceva nu ti se mai potriveste, da-i drumul. Deschide-te catre noi orizonturi si ai incredere ca esti pregatit pentru orice iti iese in cale.

Nu astepta aprobarile celor din jur ca să faci ce simti, pentru ca ei iti vor vorbi despre adevarul lor, nu despre al tau.

Fa o alegere si ramai loial.  

A fi loial unei alegeri nu inseamna sa tii cu dintii de o decizie si sa continui doar pentru ca nu vrei sa fii perceput ca fiind schimbator. Cand spun sa ramai loial unei alegeri, ma refer la acele alegeri mai inalte care cuprind armonios toate celelalte scopuri ale devenirii tale. Ma refer la valori, idealuri si viziuni. Uneori obiectivele se pot schimba, drumul catre destinatie se poate schimba, insa valorile te vor ghida intotdeauna. Fericirea este o valoare. Iubirea este o valoare. O anumita viziune asupra unei relatii este o valoare. Si dintre toate, probabil cea mai importanta este increderea ta in tine insuti. Odata cu ea infloresc toate celelalte resurse interioare.

Licenţa Creative Commons
Alege sa crezi in tine. Restul vine de la sine de Atractia Succesului este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-Distribuire în Condiţii Identice 4.0 Internațional .

Leave a Comment