Ascultă-ți corpul, este cel mai bun prieten al tău

Ori de câte ori te forțezi să faci lucruri care nu te reprezintă cu adevărat, ignori semnalele energetice subtile, îți refuzi momentele de plăcere, uiți să te relaxezi și cauți răspunsurile în exteriorul tău, provoci corpului tău nenumărate blocaje și dezechilibre. Energia de care dispui ca să-ți poți împlini toate obiectivele setate și cele mai îndrăznețe visuri trebuie cultivată în mod constant. Nu este ceva ce poți consuma la nesfârșit fără să regenerezi și nu există alt combustibil mai important decât energia interioară.

Corpul tău poate fi cu adevărat cel mai loial și puternic susținător al tău, cu condiția să ai grijă de el. Să-ți pese. Să fii atent.

Tot ceea ce faci în plan fizic, mental și emoțional influențează modul în care te conectezi cu propriul corp și mai ales cu forța lui de regenerare. Ori de câte ori alegi să ignori mesajele pe care ți le transmite, te rupi de cea mai profundă putere cu care ai fost însuflețit chiar înainte să te naști.

Fie că te afli într-o situație dificilă, ești confuz, experimentezi emoții noi, te confrunți cu nevoia acută de a alege sau dimpotrivă, te afli într-o perioadă de calm a vieții tale, există în interiorul tău o înțelepciune care te poate ghida către următoarea etapă benefică pentru tine. Această inteligență se manifestă în diferite moduri – ca energie, intuiție, instinct, revelație, înțelegere profundă, stare de bine, blocaje și chiar boală. Este modul în care corpul tău comunică cu tine și îți solicită atenția asupra unui aspect esențial. Când ignori aceste mesaje, nu faci decât să ții sub presiune ceva ce are nevoie să iasă la suprafață și să te ghideze. Este probabil una dintre cele mai dureroase forme a lipsei iubirii și recunoștinței. Iubire față de tine însuți. Recunoștință față de miracolul din interiorul tău.

Amintește-ți întotdeauna aceste lucruri și alege să îți tratezi organismul cât mai blând posibil. Cu cât mai multă atenție și iubire. Așa cum ți-ai trata propriul copil. Sau iubitul/iubita de care ești îndrăgostit cu toată ființa ta.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Leave a Comment