Când lucrezi să produci schimbări în viața ta, lasă totul să curgă

Odată cu setarea clară a unui obiectiv și pe măsură ce întreții noua viziune, trebuie să înțelegi că se declanșează o serie de schimbări la care este bine să fii atent.

O parte dintre aceste transformări pot fi resimțite ca fiind dificile sau cel puțin incomode. Altele vor vibra la unison cu sentimentele tale cele mai înalte. Lasă-le să se desfășoare în ritmul lor pentru că toate fac parte din planul de împlinire al viziunii tale interioare.

S-ar putea să observi că unii oamenii se retrag (mai mult sau mai puțin) subtil din viața ta, pe de altă parte apar oportunități spectaculoase, începi să te detașezi de anumite convingeri, să nu te mai intereseze aceleași lucruri ca înainte și să te conectezi tot mai mult cu oameni noi.

În timp ce o parte dintre vechile structuri se transformă, unele lucruri continuă să rămână în viața ta la fel de intense și chiar mai profunde. În spatele acestora din urmă sunt întotdeauna valori autentice precum iubirea, prietenia, conexiunea puternică, respectul de sine, dezvoltarea personală, aprecierea plăcerilor simple ale vieții, recunoștința sau bucuria de a face alți oameni fericiți.

Când lucrezi să produci schimbări în viața ta, lasă totul să curgă. Dacă trebuie să renunți la ceva, renunță. Dacă cineva vrea să plece, lasă-l să plece.

În mijlocul acestor transformări, amintește-ți întotdeauna să-ți alimentezi propriul rezervor cu energie. Atât timp cât te simți plin de resurse, poți parcurge în mod grațios fiecare etapă de creștere. Poți construi mai mult și mai autentic.

Când păstrezi în suflet destinația la care vrei să ajungi, Universul conlucrează la materializarea ei prin modalități care sunt dincolo de imaginația ta.

Chiar dacă nu înțelegi sensul experiențelor pe care le trăiești acum, ai încredere că ele te conduc către destinația pe care ți-o dorești și fii recunoscător tuturor celor care participă într-un fel sau altul la acest proces.

Licenţa Creative Commons
Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire – Distribuire în condiţii identice 4.0 Internațional .

Leave a Comment