Ce mă atrage cel mai mult

Sunt etape și experiențe pe care mi le-am dorit. Pe care le-am făcut să devină realitate pentru că am investit energie, am crezut în ele și am continuat să mă apropii. Înainte să locuiesc unde stau în prezent, mi-am făcut o listă cu ce îmi doream. Verdeață multă în jur, umbră, etajul 1 sau 2, să fie răcoros vara și călduros iarna, vecini liniștiți, zonă curată, să fie un loc intim, îngrijit și să mă simt bine. Am avut mai multe oferte, dar dintre toate am știut pe care o voi alege. Abia mai târziu mi-am dat seama că locul unde mă mutasem era exact cum îl cerusem.

 
Pentru mine asta înseamnă fericire. Să-mi asum responsabilitatea, să știu că am capacitatea să aleg, să-mi doresc cu tot sufletul, să iubesc, să fiu aleasă, să-mi imaginez, să cred că pot, să știu că va fi așa cum vreau, să mă cunosc, să învăț, să cresc, să creez. Și sigur că există și experiențe pe care mi le-am dorit și nu le-am trăit atunci când voiam. Dar mi s-au pus pe tavă ceva mai târziu. Uneori le-am trăit, alteori n-am mai simțit că sunt potrivite.

 

Cred că viața este o combinație între liberul arbitru și destin.

 

Sunt oameni în viața mea cu care am creat legături și sunt oameni cu care eram deja conectată înainte să-i întâlnesc. Există căi care mi se deschid, dar de care nu mă simt atrasă. Drumuri care nu există și pe care le creez. Lucruri care mi se oferă și cu care rezonez. Știu că există și alte dimensiuni în afară de cea în care trăim acum. Și cred că timpul nu se desfășoară linear.

 

Am capul în nori, dar rădăcinile adânc înfipte în pământ. Ceea ce trăiesc este rezultatul alegerilor pe care le fac, dorințelor în care am investit energie, direcțiilor de care m-am simțit atrasă, experiențelor pe care le-am crezut posibile pentru mine. Se poate mai mult, se poate mai bine.

 

Să fiu în contact cât mai strâns cu trăirile mele autentice, să am grijă de sufletul meu, să învăț să iubesc, să aleg conștient, să cresc, să simt oamenii, locurile, să cred când rațiunea este limitată, să greșesc, să rămân îndrăgostită, să prind rădăcini, să-mi asum responsabilitatea.

 

Să mă stabilesc într-un loc din care să construiesc poduri și destinații pe care să le explorez.  Dincolo de etape și experiențe, să rămân întotdeauna acasă, acolo unde-mi este sufletul.
Asta mă atrage cel mai mult.

 

Licenţa Creative Commons
Ce mă atrage cel mai mult de Atractia Succesului este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internațional .

5 Comments

 • Carmen Karmella

  August 05, 08 2014 10:32:43

  Si eu sunt scorpion,inteleg si simt tot ceea ce ai spus;când sunt cu mine mă simt împlinită, fericita, împăcată si sigură pe potențialul meu lăuntric……mă iubesc, mă accept, mă energizez prin gândurile mele…..simt lumina care îmi alimentaza gândirea……lucrez cu mine conștient si îmi creez realitatea de zi cu zi….toti suntem scânteie divina cu potential nelimitat….am înțeles
  asta si traiesc ușor, frumos si bine……te apreciez mult!

  • atractiasuccesului

   August 05, 08 2014 12:03:24

   Multumesc frumos, Carmen! Ma bucur pentru ce mi-ai scris. Te astept in continuare aici 🙂

 • LoveHeimer

  June 11, 06 2014 12:50:20

  Frumoasa “casuta” ai reusit sa creezi pentru sufletul tau… Bravo! Continua sa~ti urmezi visele, sa faci cum simti si ti se vor deschide multe alte porti spre fericire 🙂

  • atractiasuccesului

   June 11, 06 2014 01:32:44

   Multumesc mult pentru ganduri! 🙂

Leave a Reply