Cea mai sinceră dovadă de iubire

În interior avem toate resursele cu care putem lucra în favoarea noastră. Important este să înțelegem că nu suntem un “produs” finit. Suntem ființe în continuă creștere și înfrumusețare.

Ne dezvoltăm pe măsură ce învățăm. Învățăm simțind. Ne stă întotdeauna la dispoziție opțiunea de a lucra cu ceea ce avem deja. Și avem. Mult. Chiar dacă n-o știm întotdeauna, suntem capabili să transformăm orice situație spre binele nostru.  Asta numai dacă rămânem flexibili și pasionați de creștere.

Oportunități de dezvoltare personală se află și în succes, și în eșec.

Putem să facem lucrurile mai bine. Să punem mai mult suflet. Iar în suflet, mai multă încredere. Ce altă dovadă de Iubire există mai mare decât încrederea în potențialul cu care suntem înzestrați? Noi și oamenii din viața noastră.

Avem deja tot ce ne trebuie ca să putem. Mai bine și mai frumos.

“Succesul nu e determinat de ceea ce obţii când ajungi la destinaţie, ci de ceea ce devii de-a lungul drumului.” (Zig Ziglar)

 

Licenţa Creative Commons
Cea mai sinceră dovadă de iubire de Atractia Succesului este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 4.0 Internațional

Leave a Reply