Cel mai puternic mod de a spune: “Mulţumesc!”

Este un loc în care lucrurile sunt ceea ce sunt. Locul din care poţi să priveşti cu ochi limpezi. Un spaţiu în care inviţi totul în timp ce totul se dizolvă. Nu este tristeţe şi nici bucurie. Nu este exaltare şi nici sobrietate. Este tăcere. Cea mai pură formă de recunoştinţă. Cel mai puternic mod de a spune: “Mulțumesc!”

Știi că ai ajuns în acest loc când te simți plin de liniște.

Când cu fiecare respirație emani calm. Sunt momente în care întreaga ființă tace, plină cu tot ceea ce este. Corp, minte şi suflet, aliniate, în perfectă coerenţă.

Nu subestima niciodată puterea tăcerii interioare.

Este încărcată cu vitalitate şi hrăneşte. Odată cu ea, încrederea prinde rădăcini. Încrederea în procesele vieţii şi în resursele interioare. Înţelegi că toate sunt la locul lor, aşa cum sunt. Asta înseamnă să fii. Să ştii că totul este bine.

 

Licenţa Creative Commons Cel mai puternic mod de a spune: “Mulţumesc!” de Atractia Succesului este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-Distribuire în Condiţii Identice 4.0 Internațional .

2 Comments

 • hana weisz

  October 05, 10 2019 06:12:05

  bună seara, locuiesc în Israel. aș dori să comand cartea.
  faceți livrări și în străinătate ?
  dacă da, cît costă cartea + transport ?
  se poate achita cu card de credit ?
  mulțumesc anticipat pentru răspuns.

  • Atractia Succesului

   October 15, 10 2019 09:37:38

   Da, editura Vidia livreaza si in strainatate. Nu cunosc detalii legate de costuri, dar pentru orice comanda puteti scrie email la contact@aimgroup.ro si veti primi acolo toate informatiile necesare.

Leave a Comment