Cele mai mari binecuvântări ale vieții

Să creezi prosperitate financiară în viața ta făcând ceea ce te pasionează cel mai mult este una din cele mai mari binecuvântări. Nu te plictisești niciodată și nu obosești aprofundând acel domeniu. Ești mereu însetat să înveți mai mult, să devii mai bun, să produci mai multă valoare în viața celor din jur prin ceea ce faci. Pasiunile autentice sunt veritabile surse de energie, împlinire și fericire.

Să îți asculți corpul și sufletul și să mergi în direcția celor mai arzătoare chemări, către împlinirea propriilor visuri este una dintre cele mai mari binecuvântări. Să ai putere, încredere și curaj să îți descoperi adevăratele nevoi și apoi să găsești modalități de a ți le împlini, aceasta este una dintre cele mai autentice forme de libertate.

Să navighezi intuitiv printre părerile, trendurile, modelele, turbulențele și distragerile din jur pentru a rămâne conectat cu propriul GPS interior, cu ceea ce ești în mod natural și cu scopurile către care te îndrepți, aceasta este una dintre cele mai mari binecuvântări ale vieții.

Să îți dai voie să fii pe calea ta, indiferent cât este de altfel, ciudată sau neînțeleasă de către cei apropiați și să rămâi loial felului tău unic de a fi, de a crea și de a-ți exprima autenticitatea reprezinta una dintre cele mai mari binecuvântări ale vieții.

Să îți dai voie să fii tu, să îți manifești plenar strălucirea și puterea interioară, fără a le diminua pentru a nu-i face pe alții să se simtă mici, inadecvați sau geloși înseamnă să contribui la frumusețea și expansiunea lumii înconjurătoare.

Să urmărești întotdeauna exprimarea celor mai autentice, profunde, constructive și generatoare de împlinire daruri personale înseamnă să îți lași amprenta într-un mod benefic asupra oamenilor care intră într-un fel sau altul în contact cu tine.

Să provoci întotdeauna barierele și modelele de gândire care îți limitează libertatea și pasiunea de a trăi, fie că sunt ale tale, fie că provin din surse exterioare înseamnă să te încrezi în propriile valori și repere morale pentru a-ți construi viața pe care ți-o dorești.

Să te deschizi și să îmbrățișezi cu recunoștință tot ce ai acum în viața ta, știind că tu însuți ai creat realitatea pe care o experimentezi este una dintre cele mai mari binecuvântări.

Să te bucuri din plin de această etapă, de visurile materializate, de ceea ce ai atras conștient și inconștient înseamnă să fii liber de condiționări, negări sau împotriviri. Înseamnă să pășești în adevărata ta putere de creare a realității personale.

Să ai încredere în direcția către care ești ghidat de sufletul tău, chiar și atunci când totul pare în ceață, confuz sau complicat este una dintre cele mai mari binecuvântări ale vieții.

Să știi pe fond că indiferent ce s-a întâmplat în trecut, ce se întâmplă acum sau în viitor, ești bine, întreg și parte dintr-un plan divin mai înalt înseamnă să te simți în siguranță să abandonezi din când în când logica și rațiunea și să te lași cu răbdare îndrumat de o înțelegere mai profundă.

Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăDerivate 4.0 Internațional .

Leave a Comment