Cum să afli ce vrei cu adevărat atunci când ești confuz

Drumurile cunoscute și sigure nu sunt întotdeauna și cele mai benefice pentru suflet, așa cum căile neumblate nu sunt întotdeauna și cele mai confortabile pentru psihic. Între ele, alegerile te pot provoca la cel mai profund nivel. Totul spre maturizarea și fericirea ta mai înaltă.

Când mintea și inima au rațiuni diferite și trag în direcții separate, centrează-te în corp. Este singurul care trăiește în prezent. Nu funcționează în trecut și nici în viitor. Funcționează acum.

Fiecare celulă din corpul tău este conectată prin fiecare respirație de acest moment.

Gândurile și emoțiile pot fi legate de trecut sau te pot proiecta în viitor. Cel mai profund adevăr de care ai nevoie se află în ce simți în corp atunci când te afli în diferite situații. Ai încredere în mesajele lui.

Când ești confuz și nu știi ce să crezi sau ce să faci, liniștește-te și descoperă cu ce anume vibrezi din plin. Lasă deoparte rațiunea, argumentele, temerile, trecutul și viitorul și dă-ți voie să simți cu toată ființa ta ceea ce simți deja în corp.

Fie că te afli într-o situație complexă și confuză, fie că trebuie să faci o alegere, fie că te afli la o răscruce de drumuri în viața personală sau într-o relație, conectează-te cu natura ta interioară și las-o să te ghideze. Devino conștient de stările și dorințele cu care vibrezi plenar.

Indiferent dacă au sens sau nu, indiferent ce presupun.

În orice situație, există în interiorul nostru acel DAAAAAA, VREAU! care răsună în fiecare celulă și se propagă prin fiecare por.

Este ceea ce pune în mișcare cel mai puternic și la viteză maximă Legea Atracției.

Doar rațiunea, frica și viziunea limitată pot bloca manifestarea adevărului tău profund, dar el există întotdeauna și îți este disponibil. Este totodată și ceea ce te ajută să crești, să manifești următorul nivel de împlinire și fericire personală și să rămâi centrat.

Ai nevoie de deschidere, sinceritate și curaj, dar claritatea și sănătatea ta emoțională și mentală merită întotdeauna toate eforturile.

Licenţa Creative Commons
Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăDerivate 4.0 Internațional .

Leave a Comment