Cum să dai drumul când simți că ar putea fi mai mult

Este posibil ca de-a lungul călătoriei tale de maturizare spirituală să ajungi într-un punct în care trebuie să alegi: să continui sau să dai drumul.

Când alegi să pleci pentru că nu te mai regăsești deloc într-o situație sau pentru că vrei altceva, lucrurile sunt clare. Totuși, dezvoltarea emoțională și evoluția spirituală vin uneori la pachet cu dificultăți, provocări și încercări.

Fericirea este pentru minți puternice și deschise

O situație în care simți că trebuie să dai drumul și în același timp știi că vrei mai mult și că ar putea fi mai mult te va solicita din toate punctele de vedere, sub toate formele. Așa cum obișnuiesc să spun, fericirea este pentru minți puternice și deschise.

Uneori, ar putea fi mai mult nu se concretizează în mai mult. Alteori, își împlinește potențialul.

Dacă o situație întâmpină blocaje sau bariere ori îți creează suferință poate înseamna faptul că tu nu mai rezonezi pe deplin cu acel ceva, că acel ceva nu este să fie pentru tine sub forma pe care o vrei tu, că nu este să fie chiar atunci (poate mai târziu) sau că te așteaptă ceva mai potrivit.

Oricum ar fi, dă drumul la ce ții și lasă lucrurile să curgă. Vezi ce se întâmplă. Se amplifică sau se dizolvă ceea ce vrei? Vine spre tine tot mai mult sau se îndepărtează? Nu este ușor să faci o astfel de alegere, dar este cel mai sănătos.

Atunci când renunți la ceva, creezi spațiu în viața ta

Universul se mobilizează din nou și se rearanjează: îți oferă din plin ceea ce vrei sau îți oferă ceva mai potrivit. Abordează viața prin curiozitate și deschidere.

Ce îți aparține prin drept divin rămâne al tău

Ceea ce ajută întotdeauna într-o astfel de situație este să știi că dincolo de frică, îndoieli și necunoscut, ai parcurs drumul, ai trăit ceea te chema să trăiești și ai fost 1000% prezent în ce ai ales. Și dacă este să fie pentru tine, ești ales înapoi. Indiferent despre ce este vorba – o experiență, o relație, un job, un loc sau un mod de a trăi.

Este important să știi că ceea ce îți aparține prin drept divin vine la tine și rămâne al tău în mod natural.

Licenţa Creative Commons
Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăDerivate 4.0 Internațional .

Leave a Comment