Cum să transfomi izolarea în cel mai mare avantaj

Fără îndoială, trecem printr-o experiență diferită de tot ce am trăit până acum. Nouă. Provocatoare. Prin urmare, avem nevoie de abordări, înțelegeri, resurse și practici diferite. De flexibilitate, adaptare și intenția clară de a vedea mai departe de această perioadă.

Cu siguranță, o nouă viață cu noi oportunități va ieși la suprafață în cele ce urmează. De fapt, acest proces de transformare se întâmplă chiar acum. Depinde doar de modul în care alegi tu să privești lucrurile.

Probabil ai observat deja că în timp ce unele uși s-au închis,multe altele s-au deschis în această etapă. În timp ce unele persoane aleg să vadă doar blocajele și să rămână în mentalitatea de victime, altele aleg să se mobilizeze, să își schimbe perspectiva, să intre în rândul celor care învață ceva nou, creează și prosperă acum mai mult decât oricând.

Trebuie doar să vrei să vezi, exemple constructive și autentice sunt peste tot în jur.

Spun mereu în articolele mele că mintea și sentimentele sunt cel mai puternic și magic instrument pe care îl avem la îndemână ca să ne transformăm noi înșine și întreaga viață.

În timp ce nu putem controla tot ce se întâmplă în exterior, putem alege ce se întâmplă în interior, cum ne folosim resursele, în ce direcție optăm să privim și ce emoții dorim să cultivăm.

Nu pot garanta că vei reuși să controlezi în permanență stările cu care te vei confrunta pe parcursul vieții (în fond, suntem oameni, nu roboți), dar te asigur că eforturile tale conștiente, perseverente și pline de răbdare te vor conduce întotdeauna către mai bine, mai frumos, mai bogat și mai împlinitor. Către cea mai bună versiune a ta.

Așa cum spuneam, această perioadă nu va dura la nesfârșit.

Treptat, lumina va cuceri total întunericul. Este suficient să aduci o singură lumânare într-o încăpere întunecată ca să poți vedea, în timp ce întunericul nu va putea stinge niciodată lumina.

La fel cum dragostea iese întotdeauna la suprafață oricât am încerca să o suprimăm, la fel cum spiritul uman devine mai puternic după fiecare încercare, la fel cum viața apare chiar și în cele mai aspre și sterpe locuri de pe Pământ.

Există ceva mai puternic decât frica. Viziunea. Schimbarea. Iubirea. Dorința arzătoare de a vedea prin și dincolo de ceea ce se întâmplă acum.

Ce alegi să faci zilele acestea va da tonul și va construi fundamentul a ceea ce urmează pentru tine. Și nu doar. Meditează, folosește sugestii pozitive (detalii aici), umple-ți sufletul cu frumos, fă lucruri care îți aduc bucurie, cultivă-ți pasiunile, concentrează-te pe visurile pe care vrei în continuare să ți le împlinești, practică zilnic recunoștința, ai grijă de tine și contribuie pe cât posibil la a ridica nivelul de vibrație al celor din jurul tău, învață ceva nou.

Amintește-ți că viața continuă sub o formă sau alta întotdeauna, trebuie doar să te hotărăști asupra modului în care vrei să intri în noua etapă și cine dorești să devii pe parcursul propriei tale călătorii. Optează să privești dincolo de ce se întâmplă acum și să construiești fundamentul a ceea ce vrei să experimentezi pe viitor.

Pentru cei interesați, cărțile mele publicate sunt disponibile aici:

Atractia Succesului (info aici)

Meditatia Ciresului Inflorit (info aici)

Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăDerivate 4.0 Internațional .

Leave a Comment