Dă drumul lucrului pe care îl vrei și îl vei atrage

Nu cunoaștem niciodată 100% implicațiile a ceea ce ne dorim, așă că nerealizarea unei intenții poate fi o binecuvântare. Flexibilitatea este cadrul în care perseverența poate da cele mai benefice rezultate. Perseverent în cultivarea unei atitudini mentale pozitive și flexibil atunci când este cazul să îți reconfigurezi traseul.

Cu cât te atașezi mai mult de un anumit rezultat, cu atât mai mari sunt șansele să întâmpini blocaje și să investești mai multă energie.

Există o inteligență superioară care coordonează totul. Suntem însuflețiți de această inteligență, dar ea este mai mare decât noi. Mintea noastră conștientă este limitată, ea nu poate întrevedea toate rezultatele posibile ale unei acțiuni, nu poate dicta momentul când o dorință se concretizează în fapte și nu poate concepe toate modalitățile prin care acea dorință se va materializa. Ceva din noi cunoaște acest plan, însă nu mintea conștientă.

Cea mai sănătoasă abordare este să îți clarifici intenția, să lucrezi la concretizarea ei și să rămâi conștient în tot acest timp că rezultatul depinde de tine doar într-o anumită măsură.

Implicațiile unei intenții sunt complexe și nu intră în sfera noastră de influență decât parțial. Cel mai important este ceea ce devii tu pe parcursul drumului până la destinație. Modul în care crești, ceea ce înveți despre viață și resursele pe care le descoperi în interiorul tău. Cultivând această atitudine vei fi surprins de frumusețea și bogăția rezultatelor pe care le obții, ale sincronizărilor care te-au condus la destinație și ale oamenilor care au intrat în viața ta.

Păstrează-ți întotdeauna cele mai înalte valori și dacă ceva nu se concretizează indiferent cât de mult ai lucrat cu tine însuți, dă-i drumul. Relaxează-te. Și dacă obții ce vrei, și dacă viața îți oferă altceva mai bun, în ambele situații ai de câștigat. Ai încredere că Universul este creativ și pregătit să-ți ofere din plin cele mai valoroase resurse, atât timp cât și tu ești dispus să îi oferi timpul și spațiul necesar pentru concretizarea lor pe cea mai naturală cale.

 

Creative Commons License
Dă drumul lucrului pe care îl vrei și îl vei atrage by Atractia Succesului is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.

Leave a Comment