Darurile incertitudinii: dincolo de limitele raționale

Ce poate fi mai inconfortabil când îți dorești un lucru cu toată ființa ta decât necunoscutul? Faptul că nu știi cum, nu știi când și nu știi dacă dorința ta se va concretiza poate fi consumator de energie. În plus, poate crea blocaje mentale puternice și suferință. De aceea, cheia evoluției armonioase a unui plan nu se află în logică, ci în darurile incertitudinii.

Sufletul nu cunoaște termene limită și nici idei rigide

Există în fiecare dintre noi, într-o măsura mai mică sau mai mare, nevoia de a controla circumstanțele și de a ști clar următorul pas pe care îl avem de făcut. Ceea ce ne ajută în anumite situații. De exemplu, în afaceri, proiectele profesionale, organizarea unui eveniment sau în gestionarea situației financiare personale.

În multe alte situații însă, nevoia de certitudini generează atașament, frică și îngustarea căilor de evoluție.

Sufletul nu cunoaște termene limită și nu se supune logicii. Oricât am încerca, el rămâne liber, imprevizibil și deschis tuturor posibilităților de expansiune. Conectat cu frumusețea și bogăția incertitudinii.

Dincolo de rațiune, în profunzimea minții universale

Când nu știi în ce fel se va împlini dorința ta și te eliberezi de atașamentul față de ceea ce cunoști deja, toate realitățile posibile se activează. În necunoscut, totul este în stare de alertă putând deveni oricând realitate, atât timp cât conștiința ta vibrează pe acest nivel.

Darurile incertitudinii

Creativitatea, libertatea de gândire și dezvoltarea simultană pe mai multe planuri sunt darurile incertitudinii. Dincolo de posibilitățile logice, există corelații infinite pe care mintea universală le poate face pentru ca visul tău să devină realitate.

Oceanul infinit al realităților posibile

Când îți dorești un lucru cu toată ființa ta și te simți în mijlocul necunoscutului, pe un teren nesigur, află că ești acolo unde trebuie să fii. Că orice este posibil. Că există o inteligență dumnezeaiască în interiorul tău și în afara ta care te poate conduce oriunde îți dorești. Atât timp cât te abandonezi și rămâi deschis în fața incertitudinii. Cu tot cu frică, nevoia de a ști și îndoieli.

Dincolo de ele și de ceea ce crezi că știi, există un ocean infinit de posibilități care așteaptă să se materializeze.

 

Licenţa Creative Commons
Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire-FărăDerivate 4.0 Internațional .

Leave a Comment