Deschide bine ochii

O frică este atât de reală cât îi permiţi tu să fie.  Un lucru important pentru noi se reflectă uneori în barierele raţionale care apar. Raţiunea este impresionantă. Ne ajută să înţelegem lucruri pe care nu le putem înţelege pe altă cale. Dar este limitată. Limitată în comparaţie cu resursele de informaţie la care are acces sufletul. Mintea subconştientă. Sau intuiţia. Indiferent de etichetă, este partea din noi conectată la o forţă dumnezeiască. O inteligenţă superioară care ne ghidează.  Când realizezi că nu eşti singur, sufletul capătă tot mai multă forţă. Străluceşte tot mai puternic. Iar asta ne defineşte.

„Nu suntem fiinţe umane care trăiesc o experienţă spirituală. Suntem fiinţe spirituale care trăiesc o experienţă omenească.” (Pierre Teilhard de Chardin)

Frica ţine de latura umană. Curajul de a ne încrede în intuiţie este dovada că suntem animaţi de Iubire. Indiferent de formă. Şi suntem. Trebuie doar să deschidem bine ochii. Să explicăm mai puţin. Şi să simţim mai mult.

 

Licenţa Creative Commons
Deschide bine ochii de Atractia Succesului este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 4.0 Internațional

Leave a Reply