Dincolo de logică, timp sau distanță

În viață există situații în care cel mai sănătos și ecologic lucru pe care îl poți face este să dai drumul. Să lași lucrurile să-și continue cursul firesc. Și doar atât.

Ai urmat calea pe care simțeai că trebuia să o urmezi, ai fost 1000% prezent și ai făcut tot ce ținea de tine. Mai departe intri într-o zonă în care orice este posibil. Pentru că, metaforic, îți iei mâinile de pe oricare ar fi situația în care te afli. O predai Universului.

Acolo unde omul se termină, începe Dumnezeu.

Credeai că ai înfruntat provocări emoționale și mentale dificile? Urmează partea mai grea. Adevărata încercare este să renunți la control. Să privești în față orice curs pot lua lucrurile pe care tu simțeai să le duci într-o direcție anume. Să te deschizi. Să îți păstrezi valorile de fond, pe măsură ce în viața ta se produc schimbări. Să știi că transformările se produc cu sens. Că ești echipat cu tot ce îți trebuie ca să trăiești ceea ce Universul pregătește pentru tine. Că te așteaptă ceva mai măreț decât forma lucrurilor la care dai drumul. Că merită o lume întreagă.

Când ceva în interiorul tău continuă să știe, să simtă, să rămână conectat, lasă totul să curgă. Să se desfășoare conform cursului natural, cel asupra căruia nu ai control, pentru că există atât de mulți alți factori implicați. Nu încerca să faci lucrurile să se întâmple, nu te agăța de ceea ce simți pe fond, ai încredere.

Continuă să trimiți iubire către ceea ce rămâne dincolo de logică, timp sau distanță.

Continuă să trimiți iubire către ceea ce nu cunoști și nu trăiești încă. Toate au un sens. Situația în care te afli și pe care mintea ta nu o poate cuprinde sau desluși are un sens. Trebuie doar să o lași în mâinile Universului. Lucrurile se așază ori de câte ori tu le dai voie. Dincolo de logică, timp sau distanță.

Creșterea personală și spirituală presupun noi și noi valuri de transformare. Când te oprești, dai înapoi pentru că nimic nu rămâne la fel și totul în jurul tău continuă să se schimbe, să evolueze. Trebuie să fii oricând pregătit să lași lucrurile să fie ceea ce ele tind să fie în mod firesc.

Ce te va ghida mereu sunt valorile tale fundamentale, cele pe baza cărora îți creezi viața și pe care ți le formezi strâns legat de experiențele trăite, locurile în care mergi și persoanele pe care le întâlnești. În afară de asta, vor exista momente în care va trebui să dai drumul la ceva – o convingere, un obicei, un loc cunoscut, un job, o dorință sau oameni. Așa cum vor exista și lucruri pe care vei vrea să le păstrezi indiferent ce. Uneori, pot exista în același timp – motive pentru care să dai drumul, motive pentru care să păstrezi, dincolo de logică, timp sau distanță. În cele din urmă, vei ști ce să alegi.

Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăDerivate 4.0 Internațional .

Leave a Comment