Dorințele care se împlinesc altfel decât te aștepți

Sunt acele dorințe în care investești energie pozitivă și răbdare. Care te fac să vibrezi în toată ființa ta, cu tot ce ești tu. Care scot la suprafață tot ce este mai bun în tine, chiar înainte de a se fi împlinit. Sunt dorințele care au fost acolo dintotdeauna, chiar înainte să devii conștient de ele.

Sunt căile prin care sufletul tău te ghidează către binele tău mai înalt.

O dorință arzătoare conține în ea și planul pentru autoîmplinire. Trebuie doar să-i lași spațiu să fie, să o alimentezi cu iubire și încredere.

Să fii dispus să dai drumul acelei viziuni, dacă nu te mai reprezintă. Da, în momentul în care ești liber de o dorință, ea este liberă să se exprime în cea mai potrivită formă pentru tine. Ești plin de ea, dar nu dependent de ea.

Când lumea ta interioară începe să se contracte în jurul unei idei sau al unui sentiment, îți blochezi întregul potențial. Negi abundența și inteligența vieții. Și pierzi energie.

Dorințele care se împlinesc sunt cele care te ajută să crești. Uneori, altfel decât îți imaginai. Totul lucrează în favoarea ta din momentul în care înțelegi asta și te relaxezi. Totul.

Sunt dorințele care continuă să te împlinească după ce s-au împlinit.

Ce este pentru tine se exprimă întotdeauna. Dacă accepți asta și te relaxezi, devii liber să explorezi. Te conectezi cu sufletul tău. Care cunoaște întotdeauna sensul, destinația și calea.

Ceea ce vrei cu adevărat te vrea. 

Licenţa Creative Commons
Dorinte care se implinesc altfel decat te astepti Atracția Succesului este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-Distribuire în Condiţii Identice 4.0 Internațional .

2 Comments

Leave a Comment