Energia unei femei conștiente de propria putere

Pe măsură ce înaintează în vârstă, o femeie devine tot mai frumoasă și vibrantă. Dar nu orice femeie; cea care cultivă în interiorul ei magicul, autenticitatea și sălbăticia. Acea femeie care știe că adevărata ei putere nu stă în formele atrăgătoare ale corpului sau în machiajul care îi conferă un aer sofisticat și invită.

Dacă învață din adolescență să se cunoască, să își asculte sufletul și să înțeleagă limbajul corpului său, o femeie va deveni firesc o prezență pregnantă în orice încăpere va intra. Una care va trezi și va inspira, nu prin stridența modului de a-și pune în evidență atuurile fizice, dar prin energia pe care o emană. O astfel de energie nu poate fi nici ignorată, nici suprimată și nici simulată.

Este esențial ca o femeie să învețe să rămână centrată în propriile rădăcini, indiferent câte povești de iubire trăiește, câți oameni vor să o schimbe sau de câte provocări are parte.

Prin cultivarea conexiunii cu valorile și reperele personale, ea învață să navigheze prin viață cu tot mai multă grație, devenind o sursă tot mai puternică de inspirație și motivație pentru cei din jur.

Fiecare experiență pe care o trăiește îi dezvoltă în aceeași măsură atât simțul practic, cât și înțelegerea că în orice există un sens, o rațiune dincolo de imaginația ei. Încrederea de fond că oricum ar fi, va fi bine și că atunci când e rău, tot bine e, îi alimentează focul interior și pofta pentru propria viață.

O astfel de femeie știe că magicul a fost și va fi întotdeauna în ea.

Este alegerea de a recunoaște prezența posibilităților infinite în care se mișcă în fiecare moment din viață și înțelegerea că poate transforma orice posibilitate în realitate dacă hotărăște în mintea ei să o facă.

Puterea unei femei este cu adevărat impresionantă.

Puterea unei femei conștiente de propria energie este de neoprit.

Pe orice își focalizează intenția și atenția se concretizează. O astfel de forță nu trebuie niciodată tratată superficial și nici subestimată. Magnetismul ei nu vine din cultivarea exacerbată sau vulgară a energiei erotice, pentru că știe mai mult decât atât. Și pentru că înțelege că un bărbat trezit va intui întotdeauna originea și nivelul vibrațiilor pe care le emană, alegând să își continue drumul.

O astfel de femeie atrage prin faptul că se află în rezonanță profundă cu propriul corp și onorează ceea ce este cu adevărat: SURSA.

Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăDerivate 4.0 Internațional .

Leave a Reply