Ești stăpânul propriului destin, al propriilor înțelegeri, încercări și triumfuri

Lucrurile au întotdeauna un mod firesc de a se așeza dacă ai încredere necondiționată în tine însuți, îți urmezi propriile chemări în propriul ritm și lași Universului spațiu să își desfășoare magicul. Cei din jur îți vor da sfaturi, își vor exprima părerea mai mult sau mai puțin subtil, vor insista să crezi că ei au dreptate și înțeleg mersul lucrurilor. Dincolo de toate astea, tu continuă să îți păstrezi viziunea, să alegi din motivele corecte pentru tine, la momentul potrivit.

Nimic nu poate înlocui adevărul care există în interiorul tău și care are la bază modul unic în care ești construit (psihic, emoțional, fizic), valorile personale care te ghidează în viață, nevoile după care îți ajustezi stilul de a trăi și visurile care strălucesc puternic în sufletul tău. Restul este irelevant.

Ești mereu pe drumul cel bun.

Știi de ce? Pentru că este calea ta și atât timp cât faci alegerile care te reprezintă 1000% în fiecare moment al vieții, orice dificultate și orice așa-zisă greșeală sunt pași înainte către cea mai înaltă versiune a ta. De aceea, tu ești singura autoritate din viața ta, creatorul și experimentatorul propriei căi.

Ai fost dintotdeauna pe cel mai potrivit drum pentru tine, în fiecare etapă de evoluție, pentru că ai atras mereu ceea ce ți-a corespuns energetic la momentul respectiv.

Atât timp cât îți păstrezi în suflet cele mai profunde visuri și cele mai autentice valori personale, ești pe drumul tău. Nimeni altcineva nu poate să îți indice direcția de mers și nici să exploreze aventura ta în locul tău.

Ești stăpânul propriului destin, al propriilor înțelegeri, încercări, provocări și triumfuri.

Oamenii par oricând pregătiți să îți ofere sfaturi despre cum este bine și în siguranță să îți trăiești viața. Cu unele dintre ele poate vei rezona, cu altele poate nu. Esențial este să știi când să ai în vedere o altă părere și când să trasezi limite clare până la care permiți să ți se ofere sugestii. Atât timp cât ai încredere 1000% în propria persoană și îți asumi integral procesul de maturizare, orice ține de stil de viață, alegeri, valori, nevoi și visuri personale nu este discutabil, negociabil sau deschis la schimbări sugerate din exterior.

Orice transformare trebuie să vină din interior, conform propriilor adevăruri, experiențe și înțelegeri noi la care ajungi pe parcursul vieții.

Când simți că ai nevoie de ajutor, poți apela la un profesionist. Cineva din exterior, care nu te judecă, este obiectiv și pregătit să îți ofere suportul și ghidarea pe care o cauți. Life-coach, traineri, psihoterapeuți sau consilieri. În orice domeniu. Un astfel de ajutor te va stimula să găsești propriile soluții, răspunsuri care există deja în interiorul tău sau îți va oferi o ghidare clară acolo unde tu nu ai pregătirea sau experiența necesară (carieră, afaceri, antreprenoriat, etc). Dincolo de asta, viața este o aventură extraordinar de bogată, surprinzătoare și cu sens. Chiar și atunci când pare să nu aibă sens.

Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăDerivate 4.0 Internațional .

Leave a Comment