Fă ce îți face sufletul fericit

Sufletul este asemenea unui rezervor din care te alimentezi în mod constant. Cu energie, emoții și înțelegeri care te ajută să crești pe toate planurile și care îi ating inclusiv pe cei cu care interacționezi tu. Fă ce îți face sufletul fericit și vei avea un nivel optim de sănătate mentală, emoțională și fizică la orice vârstă. 

Să faci ce te încarcă pozitiv înseamnă să-ți exprimi potențialul

Când nu te preocupi să îți umpli acest spațiu cu frumusețe și energie pozitivă, devii vulnerabil în fața gândurilor negative și îți creezi treptat tot mai multe convingeri limitatoare. Despre viață, despre tine însuți și despre oamenii pe care îi întâlnești.

Dincolo de a simți că trăiești pe deplin, să faci ceea ce te încarcă pozitiv este propria modalitate de a-ți exprima potențialul. De a conlucra cu universul la diversificarea experiențelor vieții. Să faci ceea ce îți face sufletul fericit înseamnă să-ți exprimi profund recunoștința pentru ceea ce ești. Un miracol. O sursă de bucurie și frumusețe la care se pot conecta și cei din jurul tău. Fiecare pe nivelul cu care rezonează.

Lumea interioară determină lumea exterioară

Imaginează-ți cum ar fi lumea noastră dacă fiecare om ar înțelege aceste lucruri și s-ar preocupa de sănătatea lui emoțională și psihică. Ce ar inspira celorlalți, cum s-ar raporta ceilalți la el, ce ar construi în lumea din care face parte și ce energie ar răspândi oriunde s-ar duce.

Universul în care trăim este unul mental, bazat pe energii. Ce avem în interior este și ce materializăm în exterior. Dacă nu îți place viața pe care o trăiești acum, dacă întâmpini blocaje majore de ani de zile și te simți mai mult obosit decât bucuros să lucrezi la propriile proiecte, începe să faci activități care te încarcă cu vitalitate. Fii fericit pentru tine și vei avea din plin ce să oferi și oamenilor importanți din viața ta. 

Dacă vrei să fii fericit, eliberează-te de emoțiile negative

Conectează-te cu oamenii care te inspiră, îndepărtează-te de relațiile pe care le simți toxice pentru tine, eliberează-te de supărarile pe care le alimentezi împotriva altor persoane, clarifică-ți prioritățile în viață, ascultă muzică și mesaje pozitive, citește cărți care te ajută să-ți dezvolți înțelegerea, oferă-ți momente de relaxare în natură, fă sport ori alege o formă de mișcare cu care rezonezi profund și îți dă energie.

Fii tu însuți ceea ce îți dorești să trezești în ceilalți. În funcție de valorile care contează cu adevărat pentru tine, cultivă gânduri și emoții care te îmbogățesc și îți dau aripi să te dezvolți armonios.

Licenţa Creative Commons
Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial-Distribuire în Condiţii Identice 4.0 Internațional .

3 Comments

 • Luminita

  January 20, 01 2017 09:24:06

  Dragă Anca, am citit cartea ta şi a fost un balsam pentru minte şi suflet.
  Îţi mulţumesc cu recunoştinţă pentru toate gândurile, emoţiile şi experienţele împărtăşite. Îţi doresc ca tot ceea ce transmiţi să se întoarcă la tine cu aceeaşi intensitate. Să fii binecuvântată cu tot ce ai nevoie mai mult!

  • Atractia Succesului

   January 22, 01 2017 01:37:43

   Multumesc mult de tot pentru gandurile bune! Sunt fericita ca ceea ce scriu trezeste asa sentimente frumoase. Va doresc in continuare tot ce este mai bun!

Leave a Comment