Fă o alegere și investește încredere în ea

Dacă simți că te afli în prag de schimbare, ia o decizie nouă în spațiul tău interior. Și după ce ai simțit ce e de simțit, gândit ce e de gândit, rămâi loial acelei decizii.

Cel care trebuie să aibă încredere în alegerea ta ești tu.

Dacă nu ai, o să oscilezi. O să trăiești cu senzația că ce ai lăsat în urmă era poate mai bun. Și că alegerea ta de acum nu te va mai mulțumi peste 5 ani. Când, de fapt, nu este vorba despre ce ai avut sau ce ai. Este vorba despre încrederea în propriile alegeri. În capacitatea ta de a decide și de a-ți asuma alegerea. Nu realitatea în sine este incertă, bună sau rea (ea nu este în niciun fel până nu-i dăm un sens), ci modul în care privim noi lucrurile.

Liniște sufletească înseamnă încredere în alegerile pe care le faci.

Consecvență. În interiorul unei călătorii, traseele pot fi ajustate. Pentru asta ai nevoie de flexibilitate. Dar destinația rămâne aceeași. Pentru asta ai nevoie de consecvență. Ia o decizie. Alege o destinație. Bucură-te de drum și ai încredere că acolo unde te îndeamnă sufletul să mergi este un loc bun pentru tine.

Nu ne naștem învățați, înțelegem pe parcurs.

 

Licenţa Creative Commons
Fă o alegere și investește încredere în ea de Atractia Succesului este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 4.0 Internațional .

Leave a Comment