Fericirea înseamnă curajul de a-ți urma calea

Fiecare călătorie prin viață este diferită. Abia când înțelegi asta, îți poți descoperi cu adevărat lumina și frumusețea interioară. Când îți dai voie să experimentezi ceea ce îți dorești, dai voie și celorlalți să-și aleagă propriile experiențe.

Cred că există în interiorul nostru o hartă cu toate drumurile pe care sufletul tinde să meargă. Și mai cred că există și potențialul de a reconfigura această hartă. Prin gândurile cu care ne hrănim zi de zi, convingerile pe care ni le construim despre noi înșine și alegerile pe care le facem.

Fii pe propriul drum!

Când înțelegi acest lucru, realizezi că poți crea ce îți dorești și îți asumi responsabilitatea pentru evoluția ta. Te relaxezi știind că experiențele tale pot fi diferite de așteptările sau viziunea celor din jur. Că ești pe propriul drum.

Fericirea este sursa abundenței

Este posibil să fi fost învățat că trebuie să urmezi o anumită cale ca să fii fericit. Să ți se spună toată viața că trebuie să fii în rând cu lumea. Este posibil ca tu să fi crezut asta, simțind în același timp disconfort. Presiunea de a urma calea pe care ceilalți se așteaptă ca tu să o urmezi te poate abate de la adevăratele tale nevoi. Tu ești cel care își configurează și reconfigurează traseul, având mereu în vedere binele tău cel mai înalt: sănătatea emoțională și fericirea. Ele sunt sursa tuturor lucrurilor bune din viața ta și a tuturor realizărilor de care ești capabil.

Ești liber să îți împlinești potențialul!

Când tu însuți îți oferi libertatea să-ți urmezi fericirea, devii cu adevărat o sursă de inspirație și motivație pentru cei din jur. Când înțelegi că nu există reguli pentru a fi pe propriul drum, intri în contact cu cea mai puternică resursă de care dispui: încrederea ta în tine însuți și în alegerile tale.

 

Licenţa Creative Commons
Fericirea înseamnă curajul de a-ți urma calea de Atractia Succesului este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-Distribuire în Condiţii Identice 4.0 Internațional .

Leave a Comment