Frumusețea prezentului

Indiferent dacă ești sau nu într-o relație și indiferent dacă ai o viață socială bogată sau petreci mai mult timp singur, ceea ce alegi să faci cu timpul tău definește calitatea vieții tale. Nici relația cu cineva drag, nici solitudinea, nici prietenii sau evenimentele la care mergem nu sunt o garanție a unui timp petrecut conștient.

În mijlocul agitației din oraș, în liniștea naturii sau a spațiului în care ești doar tu cu tine însuți, alege să fii prezent.

Respiră profund prin toți porii și simte conexiunea ta cu tot ce te înconjoară.

Simte-te pe tine însuți și gustă ceea ce faci în acel moment. Cât mai multe momente trăite conștient înseamnă creșterea gradului de fericire simțită.

Indiferent ce alegi să faci, fă-o cu cât mai mult suflet. Prețuiește atât dimineața de luni cu miros de cafea, cât și după-amiaza de duminică, atunci când te relaxezi cu o carte bună și o ceașcă de ceai cald. Ceea ce prețuiești în viața ta are cel mai mare potențial de a te îmbogăți. Și dacă nu te încarci cu frumos atunci când ți-e bine, ce șanse sunt să te poți conecta la propriile resurse atunci când treci prin momente dificile?

Rămâi conectat la tine însuți.

Hrănește-ți rădăcinile cu gânduri pozitive, tăcere, oameni frumoși, lucruri care îți fac plăcere și încredere. În mijlocul perioadelor tulburi, vei simți nevoia să te reîncarci cu energie pozitivă și vei putea face asta în măsura în care îți cultivi cu frumos spațiul interior. Iar a fi trăi frumos înseamnă a fi prezent.

 

Licenţa Creative Commons
Frumusețea prezentului de Atractia Succesului este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-Distribuire în Condiţii Identice 4.0 Internațional .

1 Comment

  • Ella

    July 13, 07 2016 11:13:38

    Mulțumesc ptr ca prin acest loc atât de frumos reusesc, precum azi, să îmi țin sufletul neprăbușit, iar alteori îmi zâmbește.
    Mulțumesc! 🙂

Leave a Comment