Împrietenește-te cu tine

Cele mai frumoase etape de viață încep atunci când te simți cu adevărat bine în pielea ta. Asta nu ține în mod obligatoriu de vârstă, are legătură mai curând cu nivelul de înțelegere la care ajungi după diferite experiențe trăite din plin. Și numai după ce hotărăști să te împrietenești cu tine. Indiferent de situațiile prin care treci sau de modul în care cred ceilalți că ar trebui să-ți gestionezi viața.

Să-ți fii cel mai bun prieten înseamnă să poți stabili conexiuni autentice cu alți oameni din viața ta. Să poți construi relații bazate pe legături sufletești care durează o viață. Este imposibil să te deschizi în fața altui om dacă nu ești deschis cu tine însuți.

Când știi cine ești, te simți liber să te exprimi.

Nu pentru că îți cunoști toate calitățile și defectele sau pentru că îți poți anticipa toate reacțiile și mișcările viitoare. Să știi cine ești înseamnă mai degrabă să-ți intuiești cel mai înalt potențial. Să știi că ești însuflețit de o inteligență dumnezeaiscă. Asta înseamnă să te simți cu adevărat bine în pielea ta. Să-ți recunoști adevăratul potențial.  Iar acest lucru este posibil numai după ce alegi să îți fii cel mai bun prieten. Să te iubești necondiționat.

 

Licenţa Creative Commons
Împrietenește-te cu tine de Atractia Succesului este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire – Distribuire în condiţii identice 4.0 Internațional .

Leave a Comment