Începem să trăim când ne îndrăgostim de viaţă

Când înţelegem că responsabilitatea ne aparţine. Că fericirea este o alegere. Un angajament personal pe care îl reînnoieşti în fiecare moment. Prin gândurile pe care le cultivi şi credinţa în bine.

Când realizăm că avem tot ce ne trebuie ca să putem.

Când ne îndrăgostim înainte să ne dăm seama ce se întâmplă cu noi. Când privim cu ochi clari dragostea şi ne abandonăm în braţele ei. Când realizăm că frica este o realitate falsă. Care se dizolvă când e privită în ochi. Şi înţeleasă. Aşa cum înţelegem omul iubit, aşa cum înţelegem un copil. Sau un părinte.

Când vocea interioară devine mai clară decât vocile de fond.

Când putem derula filmul mental înainte şi înapoi cu compasiune pentru cine am fost, cine suntem şi vom fi. Ştiind că lucrurile sunt aşa cum trebuie să fie. Şi că totul este bine.

Când recunoştinţa devine un fel de a fi. O stare imprimată în suflet.

Când învăţăm să primim cu zâmbetul pe buze.

Când înţelegem că viaţa nu ne este datoare cu nimic. Dar ne binecuvântează în fiecare secundă prin cel mai simplu gest pe care-l putem face: respirând. Începem să trăim când ne îndrăgostim de viaţă. Când „Mulţumesc!” devine rugăciunea noastră.

 

Licenţa Creative Commons
Începem să trăim când ne îndrăgostim de viaţă de Atractia Succesului este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 4.0 Internațional .

5 Comments

 • Anonymous

  March 05, 03 2016 05:41:43

  Multumesc !

 • Lucy Visinescu

  February 28, 02 2016 09:57:04

  Superb!
  Multumesc pentru lectia de viata. 😊😚

  • atractiasuccesului

   February 29, 02 2016 01:53:21

   Multumesc si eu pentru ganduri! 🙂

 • Anonymous

  March 24, 03 2015 02:31:36

  Multumesc ! 🙂

  • atractiasuccesului

   March 24, 03 2015 05:39:23

   Cu drag! 🙂

Leave a Comment