Începutul rugăciunii este să știi ce vrei

Iar ca să știi ce vrei, trebuie să fii sincer.

La nivel declarativ, toți ne dorim de toate.
N-am auzit pe nimeni care să spună că nu ar vrea să trăiască fix așa cum îi place. Toți ne dorim asta. Dar nu toți cred că e posibil. Tocmai pentru că nu știu ce vor. Sunt în ceață.

Începe cu ce-ți place cu adevărat. Iar aici vei avea nevoie de timp. Și multă sinceritate. Nu trebuie să spui nimănui. Spune-ți ție. Lasă totul să curgă. Și când simți că ai epuizat subiectele, începe să le rescrii. Fă-o până ajungi la esențe. Acele lucruri pe care cu adevărat le dorești pentru tine. Și pentru care ești dispus să investești timp și energie. Vei vedea că din lista inițială, vor rămâne câteva. Mai puține, dar necesare. Pe alea trebuie să le faci. Să le faci continuu până simți că le-ai asimilat. Până simți că ești plin de iubire și recunoștință. Și-ți vor aduce nu doar satisfacție, ci și rezultate concrete.

Știm să ne rugăm, dar trebuie să știm și ce vrem. Rugăciunea înseamnă timp. Și energie sufletească. Le folosim deja. Dacă vrei alte rezultate, fă altceva. Fă-o conștient până devine un gest natural.

Nu toți ne dorim arzător să devenim președinți. Nu toți ne-am propus să devenim actori la Hollywood. Sau să mergem în spațiu. Sau să intrăm în top 3 cei mai bogați oameni din lume. Chiar dacă pentru majoritatea oamenilor rămân de neatins, aceste obiective sunt dorințe arzătoare pentru cineva. Și realități.

Toți avem o direcție interioară cu care ne naștem sau care se dezvoltă pe parcurs.

Este important să știi în ce ești dispus să investești cu pasiune energie psihică și sufletească. Și timp. Nu te gândi la posibilități. Fă-ți partea ta de treabă. Rezultatele vor curge firesc.

La final, orice rugăciune trebuie să însemne recunoștință.

 

Licenţa Creative Commons
Începutul rugăciunii este să știi ce vrei de Atracția Succesului este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 4.0 Internațional .

Leave a Comment