Învață de la alții, dar urmează-ți propriile visuri

Nu-ți împărtași visurile cu cei care gândesc mic ori cu cei cărora le este frică să-și urmeze cele mai îndrăznețe visuri.

Este suficient ca tu să ai încredere în alegerile pe care le faci. Probabil unul dintre cele mai puternice acte de transformare spirituală este să continui să te focalizezi pe ce ai de oferit celor din jur și pe cele mai arzătoare aspirații personale. 

Învață de la alții, dar păstrează-ți reperele

Dezvoltă-ți curajul de a rămâne pe calea ta (citește aici articolul), dincolo de orice obstacole, sfaturi, păreri sau experiențe ale altor oameni. Poți învăța din ele observând de pe margine și aplicând informațiile cu care rezonezi profund. Dar nu te lăsa copleșit de înțelegerea, rațiunile pragmatice, dezamăgirile sau fricile altor oameni. Ei îți vorbesc despre lumea lor interioară, așa cum gândurile și emoțiile lor o construiesc.

Experiențele sunt pur subiective

Țin de modul de percepție al fiecăruia dintre noi și de ceea ce alegem să credem. Limitele sunt doar praguri pe care tu, eu și toți ceilalți le avem, dar Universul abundă de realități posibile (citește articolul aici), depinde pe care dintre ele ne focalizăm atenția. 

Tu ai libertatea să trăiești viața așa cum simți, să faci greșeli, sa fii inspirat,  să inspiri, să ai parte de propriile dezamăgiri și triumfuri. Cred că fiecare dintre noi suntem aici să înțelegem și să experimentăm această dimensiune pe cont propriu.  

Călătoria ta este personală

Viziunea asupra vieții nu se împrumută de la cei care au trecut deja printr-un număr impresionant de experiențe ori de la cei care au atins o anumită vârstă. Indiferent ce poți învăța de la ei, valorile, nevoile și darurile tale sunt amprenta ta unică. O vocație cu care cu care ai fost înzestrat. O forță care te motivează să-ți împlinești cea mai bună și mai frumoasă versiune a ta.

O fericire pe care niciodată n-ai știut că o poți trăi

Încrederea necondiționată în propria persoană este cea mai profundă dovadă de iubire pe care ți-o poți oferi. Las-o să te motiveze și să te ghideze către o realitate tot mai măreață și mai împlinitoare. Este un proces continuu, plin de provocări, dar și de frumusețe. De o fericire pe care niciodată n-ai știut că o poți trăi. Iar când ajungi să ai încredere în tine însuți așa și să trăiești binecuvântările vieții, înțelegi de ce a meritat să continui pe calea ta.

Licenţa Creative Commons
Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăDerivate 4.0 Internațional .

2 Comments

 • Genoveva Harnagia

  June 25, 06 2018 07:01:42

  Ajunge sa gandesc ce anume doresc si imediat, cateva randuri ca cele scrise mai sus, vin sa puna temelie convingerelor mele in cel mai simplu si subtil mod.
  Multumesc ca existati!
  Pretuire!

  • Atractia Succesului

   June 26, 06 2018 09:45:04

   Ma bucur ca primiti confirmarea celor gandite. Multumesc mult pentru apreciere!

Leave a Comment