Legea Atracției: 3 pași simpli și eficienți

Este posibil ca la un moment dat să ajungi într-o etapă în care simți că nevoile și prioritățile ți se schimbă. De cele mai multe ori, începutul și mijlocul unor astfel de perioade sunt intense, pe alocuri confuze și mai ales profund transformatoare. Aducătoare de multe trăiri, experiențe și lucruri noi. După ce treci prin ele, poți înțelege de ce erau necesare și cât de binecuvântate au fost.

Una dintre cele mai puternice și eficiente modalități de a-ți organiza viața în jurul acestor schimbări (atât interioare, cât și exterioare) este să îți creezi o imagine clară a ceea ce îți dorești tu cel mai mult. Un fel de vision board, dar ordonat și mai complex.

𝗣𝗥𝗜𝗠𝗨𝗟 𝗣𝗔𝗦 𝗲𝘀𝘁𝗲 𝘀𝗮̆ 𝗶𝗱𝗲𝗻𝘁𝗶𝗳𝗶𝗰𝗶 𝗰𝗲𝗹𝗲 𝗺𝗮𝗶 𝗶𝗺𝗽𝗼𝗿𝘁𝗮𝗻𝘁𝗲 𝘃𝗮𝗹𝗼𝗿𝗶 𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗻𝗮𝗹𝗲.

Acele repere morale care îți sunt vitale și te ghidează în orice etapă a vieții. Fără de care te-ai simți dezorientat și nefericit. Tu te cunoști cel mai bine. De exemplu, este iubirea împărtășită cu sufletul pereche cea mai profundă nevoie a ta? Sau poate, mai întâi de toate, sănătatea și bunăstarea pe toate nivelurile ființei tale reprezintă cea mai înaltă valoare personală. Pe ce loc vine prosperitatea financiară în viața ta? Ori posibilitatea de a contribui la binele celorlalți prin manifestarea calităților cu care ai fost înzestrat?  Gândește-te la toate aceste lucruri și pune-le în ordine. Despre descoperirea valorilor fundamentale am vorbit aici.

Recomandarea mea este să creezi un PDF, vei vedea la pasul 3 de ce este util. 

𝗔𝗟 𝗗𝗢𝗜𝗟𝗘𝗔 𝗣𝗔𝗦 𝗲𝘀𝘁𝗲 𝘀𝗮̆ 𝗮𝗹𝗲𝗴𝗶 𝗰𝗲 𝗲𝘅𝗽𝗲𝗿𝗶𝗲𝗻𝘁̦𝗲 𝘃𝗿𝗲𝗶 𝘀𝗮̆ 𝘁𝗿𝗮̆𝗶𝗲𝘀̦𝘁𝗶 𝘀̦𝗶 𝗰𝗲 𝗼𝗯𝗶𝗲𝗰𝘁𝗶𝘃𝗲 𝗶̂𝘁̦𝗶 𝗽𝗿𝗼𝗽𝘂𝗶 𝗽𝗲 𝗳𝗶𝗲𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗱𝗼𝗺𝗲𝗻𝗶𝘂 𝗶̂𝗻 𝗽𝗮𝗿𝘁𝗲.

Dacă la punctul unu ți-ai stabilit clar valorile, acestea se vor reflecta în pasul doi. Planuri precum: sănătate, parteneriat de viață, cămin, dezvoltare personală, evoluție spirituală, carieră, oamenii din viața ta, hobby-uri sunt exemple concrete de domenii în care ai putea începe să îți stabilești obiective clare.

De exemplu, la sănătate te poți gândi ce alimente ți se potrivesc, ce sporturi sau cu ce formă de mișcare rezonezi, cum îți poți liniști mintea cel puțin 20 de minute pe zi, ce fel de muzică alegi pentru sufletul tău, ce program de somn vrei să respecți, ce informații vrei să afli, ce fel de terapii complementare ți-ar plăcea să explorezi, etc.

La dezvoltare personală ai putea alege ce fel de cursuri vrei să urmezi, ce cărți ți-ar plăcea să citești, ce personalități la nivel internațional te inspiră, ce practici sau obiceiuri vrei să adopți, șamd.

La fel de important este să îți clarifici și motivația profundă din spatele obiectivelor pe care ți le propui. De exemplu, de ce este important pentru tine să fii sănătos? Ce alte beneficii esențiale îți aduce starea de bine? Ce experiențe ratezi când ai o sănătate precară? Șamd.

𝗔𝗹 𝘁𝗿𝗲𝗶𝗹𝗲𝗮 𝗽𝗮𝘀 𝗲𝘀𝘁𝗲 𝘀𝗮̆ 𝗮𝗱𝗮𝘂𝗴𝗶 𝗶𝗺𝗮𝗴𝗶𝗻𝗶 𝘀𝘂𝗴𝗲𝘀𝘁𝗶𝘃𝗲 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗳𝗶𝗲𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗲𝘅𝗽𝗲𝗿𝗶𝗲𝗻𝘁̦𝗮̆ 𝘀𝗮𝘂 𝗰𝗮𝗽𝗶𝘁𝗼𝗹 𝗶𝗻𝗰𝗹𝘂𝘀

Când combini descrierea lor în cuvinte cu stimuli vizuali, energia din spate se îmbogățește și se amplifică. De aceea, este indicată crearea unui PDF. Caută imagini care te stimulează și cu care rezonezi 1000%. 

Orice altceva te ajută în dezvoltarea acestui plan este un avantaj. În principiu, ideea este nici să nu-ți complici ideile, nici să nu te limitezi acolo unde simți că ai mai mult de scris. Chiar dacă rămâne un plan deschis, în continuă editare, la final trebuie să simți că lucrurile îți sunt clare, stabile și bine organizate. Vei fi uimit în cel mai plăcut sens de noile direcții și transformări pe care viața ta va începe să le ia după crearea acestor piloni principali.

Licenţa Creative Commons
Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial-Distribuire în Condiţii Identice 4.0 Internațional .

Leave a Comment