Liniștirea minții: o cale de reconectare cu tine însuți

Se spune că emitem în jur de 60.000 de gânduri în fiecare zi, dintre care 85% sunt cele pe care le-am avut și cu o zi înainte. Acest lucru înseamnă că tindem să reproducem iar și iar stările și experiențele din trecut. Și ce rezultate producem? Cele din prezent, care fie ne mulțumesc și ne împlinesc, fie întrețin o stare permanentă de dizarmonie cu viața.

Fluxul intens de gânduri asociat cu emoții negative conduce la deconectarea de ceea ce ești și simți să fii cu adevărat.

Liniștea este natura esențială a sufletului și cea mai puternică modalitate de regenerare a energiei la nivel mental, emoțional și fizic.

Există în interiorul tău un spațiu plin de lumină, frumusețe, inspirație și vitalitate. Te poți reconecta cu aceste resurse ori de câte ori simți nevoia și îți dorești. Condiția este să înveți să-ți liniștești mintea. O poți face oricând fiind cât mai atent la ce faci în momentul prezent.

Sufletul are nevoie în mod periodic de liniște.

Valorile tale profunde, modul tău unic de a te exprima, amprenta personală și calea ta în viață, toate pornesc din interiorul tău. Reconectarea cu aceste resurse înseamnă înainte de toate vindecarea minții de negativitate. Pe cât de mult posibil. Gândurile care cauzează suferință sunt întotdeauna cele mai gălăgioase și consumatoare de energie. Gândurile luminoase, libere și înalte aduc pace interioară și armonie.

Oferă-ți zilnic jumătate de oră în care să-ți relaxezi corpul și să-ți liniștești mintea.

Fii conștient că ești plin de resurse nebănuite și propune-ți să te aliniezi cu intențiile sufletului tău. Dorința sinceră, încrederea în procesul vieții și perseverența îți vor aduce satisfacții și împliniri dincolo de imaginația ta. Ești măreț și viața ta poate fi la fel!

 

Licenţa Creative Commons
Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial-Distribuire în Condiţii Identice 4.0 Internațional .

2 Comments

Leave a Comment