Magia unui Univers care depășește imaginația oricui, oricând, oriunde. Orice este posibil în orice moment.

Probabil mulți dintre noi ne dorim transformări miraculoase cât de repede posibil. Fără alte complicații sau bătăi de cap. Ușor. Uneori, șansa apare într-adevăr fără să ne fi gândit la ea, fără să o fi plănuit. Ni se oferă pur și simplu odată cu alegerea de a-i spune da sau nu.

Oportunități, sincronicități, circumstanțe, oameni potriviți la locul potrivit, o conspirație dumnezeiesc de frumoasă a unui Univers inteligent și creativ dincolo de imaginația noastră.

Uneori miracolele se întâmplă cu adevărat pe neașteptate.

Alteori, în planul fizic este nevoie de timp, răbdare și perseverență pentru a produce schimbări peste noapte. Ceea ce vedem la suprafața apei, vârful aisbergului, este doar rezultatul a ceea ce s-a produs în timp.

Un declic, o veste neașteptată, o înțelegere care schimbă jocul radical, o rearanjare incredibilă a contextului, o deblocare și o curgere naturală către rezultatul cerut cu toată ființa vin câteodată în urma unor eforturi interioare constante.

Însă, chiar dacă pentru ca aceste triumfuri să devină posibile aparent peste noapte, uneori trebuie să depunem munca necesară, ceea ce ne face să ne simțim vii și captivați de jocul vieții e că niciodată nu știm în ce moment putem da de aur. Oricând e posibil. Vorbim despre energie, vibrații și realități infinite. Nu există cu adevărat reguli.

Turnuri spectaculoase de situație, șanse oferite din senin sau tranziții pe care le planificăm treptat și realizări la care lucrăm conștient de ceva timp, toate au în comun magia unui Univers care abundă de posibilități delicioase.

Orice este posibil, în orice moment. Tot ce vrem de la viață, viața ne poate oferi. Și de ce nu ar face-o? Suntem copiii unui Univers magic, în fața căruia nu pare să existe vreun obstacol.

Niciodată nu putem ști când se va întâmpla următorul declic, modul în care se vor rearanja piesele de puzzle pentru ca o dorință să devină realitate și nici prin ce căi misterioase se va desfășura întregul proces.

Odată cu această incertitudine în fața căreia ne putem deschide și învăța să ne simțim confortabili vin și frumusețea, bogăția, profunzimea și satisfacția a ceea ce devenim pe parcursul călătoriei pe care obișnuim să o numim simplu, viață.

Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăDerivate 4.0 Internațional .

Leave a Comment