Magia vieții se produce când practici încrederea în darurile ei

Uneori putem face lucrurile pe care ni le dorim să se întâmple; alteori oferim vieții spațiul de care are nevoie ca să își desfășoare magia. Pe fond, trebuie să avem întotdeauna încredere că toate experiențele sunt pentru dezvoltarea noastră.

O minte deschisă către posibilități infinite și cultivarea constantă a sentimentelor benefice sunt catalizatori puternici pentru producerea de schimbări spectaculoase în viața ta. 

Hotărește ce vrei să experimentezi, fii fericit și acționează când oportunitățile apar. În același timp, ai încredere că dacă ceva anume este să fie pentru tine, Universul îi va face loc în mod natural. Acel lucru se va întâmpla. Prin tine și pentru tine. Si dacă, din perspectiva mai înaltă a sufletului tău, ceva nu îți este necesar, nu se va concretiza indiferent câte eforturi raționale vei face, cât de mult vei aștepta și câte planuri vei construi. Să dai drumul lucrurilor este uneori la fel de important ca a-ți păstra valorile și viziunea interioară. Pe măsură ce practici tot mai profund iubirea de sine, sinceritatea și încrederea în magia Universului, vei ști să faci diferența între cele două situații.

Din nou, viziunea clară a ceea ce vrei să traiești, răbdarea și deschiderea către binele tău mai înalt sunt necesare ca să-ți construiești viața așa cum ți-o dorești. Posibilitățile vieții sunt infinite. Totodată, există și experiențe imprevizibile. Acele întâmplări neimaginate care îți modifică viața în nenumarate feluri și îți schimbă pentru totdeauna anumite percepții. Toate sunt pentru expansiunea noastră ca ființe umane, însă trebuie mai întâi să credem în puterea lor pozitivă. Astfel, ne putem mobiliza să extragem tot ce este mai folositor din ele.

În esență, este vorba despre un fel de a fi și de a gandi. Despre intenții și hotărâri. Putem alege întotdeauna între nenumarate gânduri, sentimente, posibilități și moduri de a acționa. Mai întâi ne asumăm responsabilitatea propriei deveniri, apoi conștientizăm că există opțiuni și libertatea de a gândi ceea ce vrem. Și facem alegeri. Fiecare pentru ce dorește să construiască. Ceea ce stă la baza unei dezvoltări profund benefice este întotdeauna deschiderea în fața vieții. Încrederea în ceea ce are de oferit.

Creative Commons License
Magia vieții se produce când practici încrederea în darurile ei  by Atractia Succesului is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.

Leave a Comment