Mintea nu poate înţelege, dar sufletul ştie

Sunt lucruri pe care le ştii. În sufletul tău. Lucruri pentru care n-ai nevoie de confirmări. Pentru că nu-ţi aparţin. Ele sunt. Pur şi simplu, sunt. Ceea ce poţi face este să le conştientizezi existenţa şi să te simţi pe tine în prezenţa lor. Nu e nimic altceva de făcut cu ele. Nu are rost să te întrebi de ce. Sunt senzaţii care nu-şi au sediul în corpul fizic. Pe care nu le trăieşti tu. Te trăiesc ele pe tine. Şi rămân.

Înveţi în timp că lucrurile pe care le ştii în sufletul tău sunt amintiri din viitor. Oameni, secvenţe, locuri şi experienţe care se întâmplă la un moment dat în realitate. Şi cum timpul, aşa cum îl percepem noi, nu există de fapt totul se întâmplă acum. Dacă eşti receptiv, simţi. Priveşti un om în ochi pentru prima dată şi-l simţi undeva departe în viitorul tău. Şi în acelaşi timp, departe în trecutul tău. Ca şi când are rădăcini în viaţa ta. Un om pe care nu l-ai mai văzut niciodată, dar pe care simţi că-l cunoşti dintotdeauna. Afinităţi, chimie, conexiune sufletească, déjà vu, vieţi anterioare… cine ştie… Nu are rost să te întrebi.

Înveţi în timp că ceea ce ştii în sufletul tău este adevărat.

Oricât de iraţional sau ireal pare. Trebuie doar să fii atent. Şi să ai încredere. Dincolo de întrebări şi nevoia de răspunsuri.

Suntem canale de comunicare. Un soi de antene care recepţionează şi emit constant. Gânduri şi emoţii. Aspiraţii şi frici. Bucurie şi iubire. Limitele raţionale n-au nicio forţă când un om emană trăiri puternice.

“Nu suntem oameni care trăiesc experienţe spirituale, ci suntem fiinţe spirituale care trăiesc într-un corp uman.” (Teilhard de Chardin)

 

Licenţa Creative Commons
Mintea nu poate înţelege, dar sufletul ştie de Atractia Succesului este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-Distribuire în Condiţii Identice 4.0 Internațional .

Leave a Comment