Mințile frumoase inspiră

Un om bun te poate motiva să poți mai mult prin felul lui de a fi. Doar simplu fapt că ești în aceeași încăpere cu el îți dă energie. Te inspiră să fii prezent. Cu tot ceea ce ești. Un om bun își exprimă în fiecare moment disponibilitatea de a lucra cu el însuși. De a crește, indiferent de vârstă sau statut. Este ca vinul. Pe măsură ce trece timpul, devine tot mai bun. Și mai atrăgător.

Când întâlnești o astfel de persoană, îți dorești să rămâi. Pentru că-ți place. În adevăratul sens al cuvântului. Și pentru că vibrezi pe aceeași frecvență cu ea. Dincolo de ceea ce nu cunoști, știi că există o conexiune. Care merită. Indiferent de natura ei. Prietenie sau dragoste, prietenie și dragoste la un loc, înțelegi că e altceva. Ceva diferit. Și guști cu fiecare por dinamica relației.

Un om bun e ca primăvara. Te înflorește tot mai bogat și mai frumos. Nu pentru că este mereu cald. Ci pentru că și ploile lui te hrănesc. Știi că rămâne primăvară chiar și când se înnorează.

Înțelegi că mințile frumoase care se atrag își păstrează individualitatea în timp ce se inspiră reciproc să se apropie de cea mai bogată variantă a lor.

 

Licenţa Creative Commons
Mințile frumoase inspiră de Atractia Succesului este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 4.0 Internațional.

4 Comments

 • maria

  July 18, 07 2016 09:49:45

  Cred ca toata viata am alergat dupa un dram de fericire dar, sant convinsa ca soarta dela inceput a zis ca, poti avea doar franturi si, sa te multumesti doar cu cat esti sortit. DECI. Se poate trai si asa.

 • lidia

  June 12, 06 2016 12:03:10

  Bună ziua! Am descoperit articolele dumneavoastra intr-un moment in care aveam mare nevoie de încurajare, m au ajutat si ma ajuta enorm de mult. Va multumesc.

  • atractiasuccesului

   June 12, 06 2016 03:15:41

   Sunt fericita ca se intampla asa, doamna Lidia!

 • Lavinia

  February 26, 02 2015 12:44:57

  Perfect spus!

Leave a Comment