Nimic din ce ajunge la tine forțat sau manipulat nu va rămâne al tău pentru mult timp

Când ceva nu se întâmplă așa cum ai plănuit, pot exista motive și informații la care tu nu ai acces încă sau pe care nu le vei înțelege niciodată probabil.

Convingerea mea este că viața fiecăruia dintre noi are sens. Atât din perspectiva individuală, cât și din cea universală.

Totul este conectat.

Punctele de pe harta călătoriei noastre pot fi unite pe diferite căi și dacă ne este destinat să ajungem într-un anumit loc, vom ajunge fără doar și poate. Drumul însă uneori nu este cel la care ne gândim noi, ci unul neașteptat.

Mai mult, cred că în timp ce unele puncte cruciale există deja pe harta noastră când ne naștem, altele pot fi create pe măsură ce înaintăm în această călătorie. Expasiunea potențialului personal și îmbogățirea propriei legende sunt opțiuni la îndemâna fiecăruia dintre noi, în funcție de ceea ce vrem de la viață și de cum ne folosim resursele interioare.

Indiferent că e vorba despre oameni destinați să fie pe drumul nostru, experiențe de trăit, cariere profesionale de urmat sau locuri de cunoscut, ceea ce e menit să se întâmple se va întâmpla oricum (citește articolul) și fără să ne propunem. La fel, există situații în care planurile de acasă nu se potrivesc cu cele din târg. Poți obține întotdeauna fix ceea ce vrei, cum vrei, când vrei? Nu chiar. Nu pentru că anumite lucruri sunt imposibile (pentru că nu sunt), ci pentru că există o mulțime de posibile cauze, legături și variabile care nu intră în aria ta de cunoaștere sau control (citește articolul).

Modul în care o alegere personală îți va influența viața în viitor și chiar pe a celor din jur reprezintă unul dintre motivele pentru care ceva se poate sau nu manifesta așa cum vrei, când vrei.

Data următoare când te lovești de o situație care nu evoluează în direcția plănuită sau dorită, ai în vedere aceste lucruri și lasă lucrurile să curgă natural. Nimic din ce ajunge la tine forțat sau manipulat nu va rămâne al tău pentru mult timp, iar ceea ce este menit să îți îmbogățească legenda personală se va simți natural, aliniat intențiilor și valorilor tale de bază (citește articolul).

Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăDerivate 4.0 Internațional .

Leave a Comment