Norocul: un obicei de gândire pozitivă

Oamenii care atrag experiențele și oportunitățile pe care și le doresc sunt cei cu obiceiuri sănătoase de gândire. Secretul lor este că nu așteaptă recompense imediate. Ei înțeleg că lucrurile cu adevărat importante se dezvoltă în timp. Au răbdare, continuă să creadă în ei, chiar și atunci când trec prin momente dificile, și rămân loiali celor mai înalte valori personale.

Orice construcție măreață necesită timp, energie, pasiune și încredere. În plus, omul norocos are capacitatea să vadă dincolo de limitările din prezent. A trecut prin numeroase provocări, întărindu-și convingerea că mintea este cheia succesului. Iar succesul înseamnă și disconfort, și lecții de învățat, și trasee de reconfigurat.

Când întreții un obicei de gândire pozitivă, norocul devine a doua ta natură.

Cât de mult îți dezvolți resursele interioare și disponibilitatea de a lucra cu tine constant creează cele mai benefice energii. Înțelege greșelile ca profesori, durerea ca modalitate de maturizare emoțională și dificultățile ca instrumente de îmbogățire sufletească și mentală. Pentru că viața este generoasă și plină de frumusețe. Este proiectată ca tu să crești, să-i guști miracolele și să creezi.

Energia norocului există pretutindeni și în orice moment. Se află chiar în interiorul tău. Depinde doar de tine să o aprinzi și să o întreții.  

 

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Leave a Comment