Orice mintea poate crea, tot mintea poate realiza

Mintea poate dizolva orice limită personală și dacă nu te-ai convins încă de acest lucru este timpul să îți pui gândurile la treabă. Tu hotărăști ce fel de atitudine cultivi față de lucrurile pe care ți le dorești în viață, indiferent cât de mari sau imposibile îți par.

Orice mintea poate crea, tot mintea poate realiza! (W. Clement Stone)

Nu e doar un fel de a spune și nici o exagerare. Este un adevăr pe care tu trebuie să ți-l asumi înainte de a putea să-l transformi în fapte. Am învățat că limitele sunt doar percepții personale și că atunci când îți DOREȘTI ceva cel mai important este să știi că POȚI crea acel lucru în viața ta.

Universul este plin de resurse. Nu există niciun motiv în lume pentru care tu să nu te poți bucura de ceea ce îți dorești, in afară de limitele pe care ți le impui singur. Vorbim despre lucrul cu tine însuți, despre conștientizarea faptului că TU ești cel care deține cheia visurilor tale. Vorbim despre dorința și răbdarea de a șlefui cea mai puternică resursă de care dispui: mintea ta.

Primul lucru care te va ajuta enorm în acest proces este să te eliberezi de nevoia învinovățirii celorlalți pentru deciziile și alegerile tale. Este comod să spui că altcineva este responsabil pentru situația ta dificilă, dar adevărul este că atitudinea asta nu te va duce nicăieri. Din contră, te împiedică să ajungi acolo unde îți dorești. Neasumarea responsabilității perpetuează dependența de altcineva, frustrările și plafonarea. În momentul când hotărăști să preiei controlul asupra propriei vieți și să îți pui mintea la treabă, transformări spectaculoase vor începe să se producă.

Pune-ți cu adevărat mintea să lucreze în favoarea ta. Este un instrument incredibil de puternic. Alege-ți conștient gândurile în orice moment și situație din viata ta. Alege să dai tot ce e mai bun în orice îți dorești cu adevărat, iar acest lucru te va duce de fiecare dată la următorul nivel al succesului și fericirii personale.

 

Licenţa Creative Commons
Orice mintea poate crea, tot mintea poate realiza de Atractia Succesului este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-Distribuire în Condiţii Identice 4.0 Internațional .

1 Comment

Leave a Comment