Pasiuni care construiesc destine

“O pasiune n-are nevoie de motivări, nu cere să fie înțeleasă și nici explicabilă. O pasiune începe acolo unde nu mai e nimic de explicat, sfârșind atunci când simte nevoia de lămuriri.” (Octavian Paler)

Aşa simţi că e pasiune. Nu-ţi explici. Nu cauţi motive. Ştii că ceva în tine doreşte. Nu aştepţi aprobări şi nu ceri permisiunea celor din jur ca tu să-ţi urmezi calea. În interiorul tău, ceea ce este aprins se alimentează cu propria energie, din propriul foc. Nu te arde. Nu te oboseşte. Nu te consumă. Te rumeneşte, te face să creşti şi te hrăneşte. Este un adevăr pe care îl ştii. Dincolo de aparenţe. Dincolo de confirmări.

Știi că eşti deja acolo. Şi deci eşti acolo în timp ce eşti aici.

Laşi timpul să-şi facă propria magie. Pentru că simți. Acum timpul lucrează prin tine, cu tine şi pentru tine. Iubeşti să faci tot ce te conectează la starea de a fi pe care pasiunea ta ţi-o trezeşte. Te bucuri prin fiecare por şi te simţi în largul tău. Indiferent cât timp trece.

Dacă e muzică, te hrăneşti.

Dacă e scris, te deschizi.

Dacă e pictură, trăieşti prin culori.

Dacă e natură, te regenerezi.

Dacă e dans, te reinventezi.

Dacă este EA, te energizezi.

Dacă este EL, înfloreşti.

Pasiunile înseamnă îndrăgostire. Îndrăgostire de ceva care te trăieşte. Şi te stimulează la capacităţile tale maxime. Unele pasiuni aprind focuri de-o zi şi schimbă un destin. Altele trezesc la viaţă şi construiesc un destin.

*Cartea mea Atracția Succesului este acum valabilă și în limba engleză pe Amazon: CHARISMATIC MIND. Poți lăsa un review sau o poți comanda aici: http://amzn.to/2A9B9Bl

 

Licenţa Creative CommonsPasiuni care construiesc destine de Atractia Succesului este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 4.0 Internațional.

Leave a Comment