Provocări care ne ajută să creștem

Ce facem când trebuie să alegem și știm că ne aflam în fața unei decizii pe care o luăm fără să putem cunoaște toți factorii ecuației?

Așa recunoști un test care, dat, te va transforma în cel mai bun mod posibil. Pe măsura dificultății de a alege, a obstacolelor și a intensității fricii. A fricii de necunoscut și de perspectiva pierderii. Acolo unde focul arde cel mai puternic fii sigur că este vorba despre un proces de care ai nevoie. Întrebarea este: alegem să dăm testul și ne îmblânzim temerile sau rămânem în zona de confort?

La nivel subconștient ai ales provocarea. Și știi că indiferent ce vei face, o poți amâna, dar nu poți fugi de ea. Pentru că este în fața ta și te privește în ochi.

Când îți dorești cu toată ființa să te cunoști, să te extinzi, să fii în contact cât mai strâns cu sufletul tău nu cred că există altă cale. Transformarea interioară înseamnă bariere puternice, limite raționale, cele mai logice motive să te retragi, frică, iubire, haos și în cele din urmă, DECIZIA de a privi incertitudinea cu ochi limpezi și de a-i zâmbi.

Și deci ce facem? Alegem să evităm ce nu cunoaștem sau ne asumăm DORINȚA și o transformăm în posibilități, muncă interioară, plăcere, bucurie și pacea sufletească de a ne fi asumat visul cu tot bagajul lui?

În cazul unui astfel de test, dincolo de rezultatele obținute, există ceva încă și mai important: hotărârea de a-l da, atitudinea interioară care, în ciuda riscurilor implicate, spune: “Nu fug nicăieri. De data asta sunt aici ca să rămân și să fac diferența care contează.”

Licenţa Creative Commons
Și deci? Ce facem mai departe? de Atractia Succesului este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internațional .

1 Comment

  • Aura Nedelciu

    October 08, 10 2016 09:16:00

    Felicitari !!!Un articol bun !

Leave a Comment