Puterea aprecierii prezentului

Toți oamenii își doresc să se simtă împliniți.

Unii găsesc sensul vieții în a avea o familie. Alții sunt motivați de sentimentul de libertate, călătorii și experiențe intense. Sunt și persoane care se simt tot mai împlinite pe măsură ce evoluează spiritual.

Tu poți avea propriile valori și moduri de a le exprima.

Indiferent ce îți dorești și te face să vibrezi, cea mai sănătoasă abordare este aprecierea locului în care te afli acum.

Focalizarea asupra binecuvântărilor deja experimentate, cât și asupra celor de care te bucuri în prezent reprezintă cea mai puternică forță de atracție. Puterea aprecierii este dincolo de imaginația oricui. 

Lucrurile pe care le vrei nu trebuie să devină punctul central al atenției tale. Prin investirea copleșitoare a energiei în viitor, îți condiționezi împlinirea și fericirea, uitând să te bucuri de ceea ce trăiești acum. În plus, toată tensiunea acumulată îndepărtează de tine experiențele dorite.

Cu cât ești mai încordat, cu atât mai greu îți împlinești visul. Cu cât ești mai relaxat și detașat, cu atât mai natural și ușor atragi oportunitățile de care ai nevoie.

Amintește-ți să apreciezi prezentul ori de câte ori te surprinzi nemulțumit sau lipsit de motivație. Înțelege că nu poți construi o fericire mai înaltă decât dacă îți antrenezi mintea să observe și să se concentreze pe ceea ce este pozitiv în viața ta.

Nu este nevoie să faci eforturi ca să fii împlinit. Dimpotrivă, folosirea voinței în mod forțat arată o lipsă de înțelegere a modului în care funcționează Universul. Aliniază-te propriilor valori, trăiește în acord cu ele (indiferent ce îți vor spune cei din jur) și apreciază tot ceea ce ai deja în viața ta. . În scurt timp, vei vedea cât de ușor vei atrage oamenii, resursele și șansele pe care ți le dorești.

Licenţa Creative Commons
Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăDerivate 4.0 Internațional .

Leave a Comment