Schimbarea este un semn că te dezvolți

Schimbările sunt de bun augur. Chiar și când par mai puțin bune, sunt folositoare pentru că ne dezvoltă. Poate apărea ceva nou în viața noastră sau ceva ce există deja își schimbă forma. Oricum ar fi, deschiderea în fața schimbării și atitudinea pozitivă sunt necesare pentru a extrage tot ce este mai bun din fiecare experiență. 

Chiar dacă nu îți este clară 1000% direcția în care te îndrepți sau nu poți vedea încă întreaga imagine de ansamblu, ai încredere că pas cu pas aceste lucruri ți se vor dezvălui. Probabil cel mai important lucru pe care îl ai de făcut în acest proces este să-ți menții idealurile și să cultivi constant gânduri și trăiri înalte. 

Schimbarea nu este întotdeauna rațională

Sunt momente în care simți să iei decizii radicale, să schimbi ceva cu totul într-un timp scurt, iar în alte perioade din viață alegi transformările gradate, pe care le faci într-un ritm mai lent. Indiferent de modul în care produci schimbări, este important să fii sincer cu tine și să rămâi loial valorilor tale. Ele sunt punctele de reper în funcție de care te miști în viață.

Amintește-ți că nu toate etapele de creștere sunt raționale. Dimpotrivă. Adesea, cele mai profunde transformări se produc aparent fără nicio logică, fără să înțelegi sensul, finalitatea ori utilitatea lor. Fie că te simți chemat într-o direcție nouă, fie că în jurul tău se produc schimbări esențiale, perioadele de reajustare pot fi incomode și neclare.

Păstrează-ți deschiderea și încrederea că viața lucrează în favoarea ta, atât timp cât și tu i te alături.

Universul este oricând pregătit pentru mai multă abundență

Tu ești cel care setează direcțiile, căile prin care ajungi la destinații sunt de multe ori altele decât cele pe care ți le imaginezi. Eliberează-te de ideile fixe prin care crezi că ceva trebuie să se întâmple și lasă spațiu creativității și bogăției vieții. Cu cât ești mai relaxat și mai dispus să lucrezi cu tine, cu atât mai armonios și mai frumos se produc schimbările 🙂

Licenţa Creative Commons
Schimbarea este un semn că te dezvolți de Atractia Succesului este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-Distribuire în Condiţii Identice 4.0 Internațional .

Leave a Comment