Spațiul magic din interior: poarta către posibilități infinite

În fiecare dintre noi există acest spațiu magic. O energie vibrantă și puternică, pregătită oricând să se propage, să se conecteze cu frecvențe asemănătoare și să materializeze adevărate miracole.

Pentru ca această energie să iasă la suprafață și să se extindă, este nevoie să te angajezi 1000% în procesul de autoexplorare. Pe măsură ce acest angajament se aprofundeză, te conectezi tot mai ușor cu propria lumină și putere interioară.

În acest loc din corpul tău, există atât bucurie, cât și durere; atât frumusețe, cât și dizarmonie; atât lumină, cât și întuneric. Pentru ca el să își poată manifesta magia, este nevoie ca mai întâi să fie vindecat și saturat cu toată iubirea de care ești capabil; să te reconectezi cu propriile răni și temeri, și să îți reverși asupra lor întreaga compasiune; să practici deschiderea mai ales în mijlocul celei mai mari frici, celor mai mari riscuri emoționale și îndoieli.

Este nevoie de dorința profundă de a te conecta cu tot ceea ce face parte din ființa ta: trecut, prezent și viitor. Treptat.

Spațiul magic din interiorul tău este plin de potențial și energie.

Când îți concentrezi intenția și atenția asupra extinderii lui în afara ta, încep să iasă la suprafață și să se manifeste cele mai autentice și valoroase daruri personale.

Universul se aliniază la orice dorință pe care o ai atunci când îți recunoști propria forță și lumină interioară.

Pentru asta este nevoie de practică și dăruire constantă în procesul de vindecare, deschidere și explorare de sine. Aceste acțiuni reprezintă fundamentul forței personale și al oricărui miracol înfăptuit de spiritul uman în colaborare cu Universul.

Absorbe această putere și dă-i voie să te hrănească până în punctul în care tu însuți devii o sursă de energie, inspirație și posibilități infinite.

La fel, înainte să te poți conecta din plin cu altă persoană, este nevoie ca tu însuți să fii deschis și conștient de propria putere. Să fii dispus să îți extinzi propria lucrare emoțională și spirituală dincolo de cotidian. Să știi că cea mai puternică și importantă energie este iubirea, indiferent de unde pornește și către ce se îndreaptă. Iubirea care îți inundă interiorul și debordează în afara ta. Iar când astfel de doi oameni se întâlnesc, magia se produce. 

Licenţa Creative Commons
Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăDerivate 4.0 Internațional .

Leave a Comment