Supergirl

“You can tell by the way she walks that she’s my girl,

You can tell by the way she talks that she rules the world.

You can see in her eyes that no one is her chief,

She’s my girl, my supergirl.

And then she’d say that nothing can go wrong

When you’re in love what can go wrong?

And then she’d laugh the nightime into day

Pushing her fears further long.”

Nu știu dacă ține de unghiul din care privești, de faptul că un bărbat este îndrăgostit de ea, iar ea este a lui sau pur și simplu de felul ei de a fi, dar un lucru e cert. O femeie care se simte iubită se vede prin ochii lui și-i place cum se descoperă pe sine. Își cunoaște și calitățile și defectele, dar nu s-a văzut niciodată atât de clar și de frumos prin ochii unui bărbat.

Nu are super-puteri și nici nu e genul de femeie care-și dorește să fie în centrul atenției, dar pentru el ea este mai luminoasă, mai vie și mai plină de dragoste decât oricare alta. Este a lui pentru că ochii ei strălucesc a bucurie și plăcere când îl privește.

His supergirl, pentru că îi place curajul ei și felul în care zâmbește când are emoții. Pentru că în ciuda nepotrivirii, îi este dragă. Pentru că este frumoasă, uneori copil, inteligentă, amuzantă, îndrăgostită de el și ușor înțepătoare. Când ți-a intrat la suflet, ce importanță mai are faptul că s-ar putea să iasă prost? S-ar putea și să iasă bine. Mai bine decât te aștepți. Cele mai bune relații sunt de obicei cele cărora la început nu li s-au dat șanse, ba dimpotrivă au fost considerate nepotrivite.

She is his girl. Și-i face plăcere să petreacă timpul cu el. Pur și simplu. Să-l audă cum face glume pe seama ei, să I le întoarcă în același stil, să râdă din te miri ce și mai nimic, să o privească lung în ochi, să o tachineze, să-i povestească despre el. Pentru că este reciproc. Și pentru că nici ei nu știu ce va fi. Dar știu ce este. Iar oamenii au nevoie de genul ăsta de conexiune. Sunt însetați, iar atunci când se întâmplă nu pot face decât să se abandoneze.

Fiecare femeie este o supergirl pentru bărbatul căruia i-a intrat la suflet. Și am senzația că devine his supergirl atunci când se simte admirat și dorit de ea.

Licenţa Creative Commons
Supergirl de Atractia Succesului este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 4.0 Internațional .

2 Comments

 • Anonymous

  August 26, 08 2014 09:18:53

  Ea are un timp. ea are un spatiu ; ale ei.
  Ea poate destrama lumi ermetice.
  Ea nu are nevoie de farafastacuri pentru a fi frumoasa.
  Ea poate alerga in nestire pe campuri cu vise …date in copt .
  Ea nu e ea pana nu-si inzestreaza intelesurile cu mici si abile intepaturi .
  Ea merita sa zboare …

  • atractiasuccesului

   August 26, 08 2014 10:51:23

   🙂 ea vazuta prin ochii lui?

Leave a Reply