Totul vibrează, totul se află în continuă transformare

Viața nu e făcută să fie previzibilă și nici să curgă liniar.

Monotonia este creația unei minți care alege întotdeauna doar ceea ce știe deja. Bogăția Universului stă tocmai în faptul că abundă de posibilități dincolo de imaginația oricui. În plus, are capacitatea de a se rearanja în orice moment.

Cine caută mai presus de orice siguranța și confortul se oprește din dezvoltare. Se protejează împotriva dezamăgilor, autolimitându-se și găsind motive pentru care ce își doresc cu adevărat nu poate deveni realitate.

Lucrurile nu sunt într-un fel anume pentru simplu motiv că totul vibrează, totul se află în continuă transformare. Doar propriile etichete blochează procesul personal al explorării interioare.

Mintea poate fi cu adevărat plină de strălucire și carismatică. Se poate alinia cu cele mai benefice și puternice forțe din Univers. Pentru asta este nevoie de stimulare continuă, deschidere, dorința de a te desprinde de vechile idei, curaj să dai drumul, curaj să guști binecuvântările vieții și curiozitate.

Nu spune nimeni că este ușor și confortabil. Procesul presupune transformări profunde, energie, dizolvarea celor mai puternice temeri, eliberarea de propriile pretexte, curajul de a-ți cauta propriul adevăr, încredere deplină în legile universale, răbdare și pasiune 1000%. Poate fi o muncă de ani de zile și de fapt chiar este un proces continuu întreaga viață.

Licenţa Creative Commons
Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăDerivate 4.0 Internațional .

Leave a Comment