Trăirile autentice nu se demodează niciodată

Dacă ți-e teamă că urmându-ți chemările se vor produce transformări profunde în viața ta și nu vei mai rezona cu anumiți oameni cu care ești acum conectat, gândește-te că schimbarea este în firea lucrurilor. Oricum nu poți ține pe loc nimic și dacă încerci să o faci, consumul de energie te va epuiza.

Nu spun că e ușor întotdeauna să îți urmezi propriile motivații, spun că satisfacția merită depășirea oricărui obstacol. În plus, în călătoria ta de explorare și expansiune vei atrage oameni care vibrează pe aceeasi frecvență ca și tine. Universul este viu, abundă de posibilități și exprimă fidel ceea ce tu cultivi în interiorul tău. 

Nu ceea ce cred alții despre viața ta contează, ci pentru ce crezi tu că a meritat să-ți trăiești viața.

Permite-ți să greșești, să ai emoții, să fii nesigur, să fii refuzat, să râzi de prostiile pe care le faci sau le spui, să te gândești la fericirea ta, să sacrifici uneori confortul altcuiva dacă binele lui înseamnă sufocarea ta, să nu ți se dea dreptate, să nu fii întotdeauna la înălțimea așteptărilor tale. Permite-ți să-ți SIMȚI corpul, dorințele, nevoile. Doar așa poți fi cu adevărat conectat cu o altă persoană.

Trăirile autentice nu se demodează niciodată, pentru că te simți viu și motivat doar atunci când ești conectat profund cu tine însuți. Când te eliberezi de ceea ce cred ceilalți și trăiești conform adevăratei tale naturi mentale și emoționale. De aceea, un om care te inspiră să gândești independent este un om care rămâne și lângă care vrei să rămâi. Ceilalți vin și pleacă. Cei care ne spun că viața este o serie de compromisuri, o luptă sau un soi de competiție sunt obosiți de propriile alegeri pe care se conving zi de zi că trebuie să le facă.

Dacă nu ești împăcat cu sufletul tău, caută o cale să te reconectezi cu el.

Nu contează că ai 20, 40 sau 80 de ani. Nu trăim nelimitat și nu ne anunță nimeni când se rupe firul. Împacă-te cu alegerile tale, fă altele noi dacă simți nevoia, ia-o de la capăt, asumă-ți responsabilitatea pentru schimbările care apar când alegi altceva și ai încredere că nimic din ceea ce urmează nu este peste puterile tale.

Fii deschis, folosește-te de informații. Cântărește-le și vezi cu care dintre ele rezonezi. Învață de la alții ceea ce crezi tu că-ți priește, dar continuă să-ți traiești PROPRIILE EXPERIENȚE, propriile VISURI.

Licenţa Creative Commons
Trăirile autentice nu se demodează niciodată Atractia Succesului este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 4.0 Internațional .

2 Comments

  • Elena B.

    July 21, 07 2016 05:25:33

    Reblogged this on Maths and other stuff.

  • Raul

    June 25, 06 2014 09:18:57

    “Trairile autentice nu se demodeaza, de aceea nu ne plictisim niciodata de ele!” Exact esenta… Nimic mai mult de zis!

Leave a Comment