Viața lucrează în favoarea ta

O schimbare îndrăzneață de perspectivă și un mod nou de a gândi. Dacă rămâi loial acestui obicei, vei înțelege că deții toate resursele interioare pentru a reuși. În orice situație. Pentru că a reuși este în primul rând o alegere interioară. O stare de spirit în care îți asumi responsabilitatea pentru ce creezi în viața ta, alegi să ai încredere în tine indiferent de provocări și accepți ceea ce nu poate fi schimbat.

Când devii tot mai conștient de faptul că experiențele te învață mai mult decât rezultatele în sine, te relaxezi. Simți că ești bine. La locul potrivit, în momentul potrivit. Pentru că privești totul dintr-un loc nou. Unul plin cu resurse care așteaptă să fie folosite. Și pe măsură ce le folosești mai mult, ele se dezvoltă mai mult.

Dacă înainte credeai că succesul înseamnă să-ți iasă totul așa cum îți dorești, vei înțelege acum că succesul este în primul rând o stare de a fi.

O atitudine mentală relaxată, selectivă și în același timp focalizată pe lucrurile pozitive. O astfel de stare interioară creează și atrage frumusețe, oameni buni, circumstanțe favorabile, sincronizări benefice și mulțumire sufletească.

În procesul tău de creștere vei mai înțelege ceva: că uneori binele tău cel mai înalt poate veni prin experiențe care te determină să-ți exersezi mușchi noi, undeva în afara zonei de confort. Iar ce alegi să gândești atunci este esențial. Astfel, ajungi să guști noile trăiri cu încredere. Cu zâmbet interior și recunoștință pentru tot ce este, ce poate fi și ce va fi.

Dar numai când înțelegi că totul lucrează în favoarea ta. Prin tine și pentru tine.

 

Licenţa Creative Commons
Viața lucrează în favoarea ta de Atractia Succesului este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-Distribuire în Condiţii Identice 4.0 Internațional .

Leave a Comment